Video Conferință

Viitorul colaborarii este aici

Comunicare fără limite, experiență peer to peer, conectarea oamenilor prin tehnologie. Apeluri video și audio fără întreruperi, clare, cu lățime mare de bandă, cu o imagine cu aspect natural, care schimbă total jocul. Noua generație de soluții de comunicare este aici.

Sisteme pentru birou

Croite pentru companii de orice dimensiune și din diverse sectoare de activitate, soluțiile noastre oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă transforma organizația într-una conectată și colaborativă. Echipați spațiile de lucru cu sisteme de videoconferință de top.

Teleprezență

Fie că folosiți una dintre soluțiile noastre de teleprezență, fie că vorbiți prin telefon, sau prin intermediul computerului, fiecare interacțiune este realistă, captivantă și personală. Și, cu toate soluțiile, vă puteți conecta cu ușurință individual sau în grup pentru a colabora și a lua decizii strategice.

Software

Experimentați un proces de integrare simplificat, care vă permite să dezvoltați și să implementați în mod rentabil o soluție Software completă. Puteți elimina necesitatea de a implementa gateway-uri de la terți și puteți integra serviciile de rețea în infrastructura companiei.

Sisteme Desktop

O soluție de videoconferință performantă rezolvă multe probleme. Soluțiile noastre funcționează oriunde vă deplasați în rutina zilnică normală - la birou, într-o sală de conferințe, într-o cafenea sau practic oriunde altundeva. Ca urmare, companiile sunt mult mai productive.

Cloud

Cloud-ul transformă modul în care organizațiile lucrează și comunică. Din ce în ce mai mult, cerințele clienților și ale angajaților sunt satisfăcute prin intermediul mai multor dispozitive, ceea ce duce la o convergență a soluțiilor de videoconferință și de comunicații unificate.

Accesorii

Uneori, standardul nu se potrivește. Poate că aveți nevoie de un sistem cu două difuzoare, sau aveți nevoie de camere web specifice pentru a experimenta o calitate și o performanță superioară. Oricare ar fi nevoile dvs. specifice, avem tot ce căutați pentru a adăuga un pic de energie prezentărilor dvs

Pentru mai multe detalii, contactați-ne

+4 031 101 1113
office@aniva.ro