Soluții AV

Tehnologii de top de proiecție digitală, display și audio

Definim nevoile și creăm o soluție personalizată pentru a vă ajuta compania să devină mai performantă. Experiența noastră în domeniul infrastructurii A/V, combinată cu expertiza echipei noastre IT, ne permite să vă livrăm cu ușurință proiecte complexe. În loc să parcurgem cataloagele pentru componente, montaj pe rack, cabluri etc. noi livrăm soluții complete. Rezultatul este o abordare mai simplă pentru a obține doar produsele potrivite, livrate la timp.

Proiectoare și ecrane de proiecție

Oferim o gamă largă de ecrane de proiecție, soluții complete de proiecție, proiectoare portabile și videoproiectoare. O linie completă de accesorii este, de asemenea, inclusă în selecția noastră pentru a vă ajuta să găsiți produsul ideal, inclusiv opțiuni pentru spații interioare și exterioare.

Display-uri și accesorii

Display-urile sunt adesea elementul central al mediilor în care au fost instalate. Cele mai noi ecrane tactile interactive aduc o nouă dimensiune expozițiilor, clădirilor de birouri, spațiilor comerciale sau conferințelor. Pot fi folosite pentru a distribui continut multimedia live sau preinregistrat.

Table Interactive

Tablele interactive au devenit esențiale în orice sală de clasă. Fie că este vorba de o clasă cu profil real, uman, sau de educație specială, tablele interactive sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți învățarea elevilor și de a crește eficiența profesorilor și a personalului.

Video Wall-uri

Este o tehnologie care permite combinarea mai multor afișaje într-un singur ecran mare pentru a obține efecte vizuale mai bune, o mai bună utilizare a spațiului și o rentabilitate mai mare. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru alegerea lor în locul sistemelor voluminoase, costisitoare și complicate.

Sisteme de discuții și vot

Fiecare sală de conferințe e diferită, dar trebuie să auzim, să vorbim și să luăm decizii beneficiind de claritate și siguranță. Fie că sunt wireless sau cu fir, fie că se impune necesitatea votului, traducerii simultane sau urmărirea vorbitorului activ, avem soluții de la simplu la complex.

Sisteme de Sonorizare

Sistemele de sonorizare sunt necesare în multe configurații, care includ săli de evenimente, săli de conferințe, birouri, etc. Un sistem audio bine conceput este important pentru un mediu profesional. Orice sistem audio trebuie proiectat pentru a produce un sunet de înaltă calitate la orice volum.

Broadcast

Soluții complete pentru aplicații care acoperă întregul spectru de echipamente de producție, tehnologie și consumabile în domeniul audiovizualului și al mass-media. Planificăm și implementăm întregul lanț de echipamente pentru pentru transmisiuni în studio și în exterior.

Infrastructură AV și sisteme de comandă și control

Oferta noastră cuprinde soluții end-to-end concepute pentru a satisface elementele cheie ale sistemelor AV moderne. Aceasta acoperă totul, de la infrastructura AV la procesoarele de control și comandă și software-ul de gestionare a rețelei.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne

+4 031 101 1113
office@aniva.ro