Fiecare discutie importanta de afaceri ar trebui sa fie fata in fata. Solutiile noastre de teleprezenta combina cea mai buna calitate de redare a vocii, a videoclipurilor si a continutului pentru a oferi o experienta cu adevarat reala.

Personalizabil si flexibil

Solutiile noastre ofera o experienta impecabila de teleprezenta, adaptata cerintelor unice ale camerelor individuale si ale nevoilor clientilor. Instalat si configurat de reteaua noastra internationala de experti, Platforma Telepresence ofera o abordare eficienta si flexibila de implementare, cu o calitate optima, intr-o varietate de conditii mentinute prin instrumente de calibrare si configurare puternice.

Design deosebit si usor de utilizat

Creati experiente unice si vibrante de teleprezenta , cu un sistem de ultima ora media-rich. Cu un design prietenos si usor de folosit, seria noastra reuneste echipe, clienti si parteneri pentru a lua decizii mai repede. Experienta realista sporeste angajamentul, care dezvolta rapid relatii si incredere. Oferim o experienta vie, de ultima ora, intr-o platforma care este mai usor de utilizat si mai putin costisitoare ca oricand.

Colaborarea Multi-Screen

Un sistem de teleprezenta cu mai multe ecrane permite echipelor distribuite sa se conecteze si sa colaboreze cu usurinta de la sisteme desktop, mobile si cele de birou. Spre deosebire de studiourile traditionale de teleprezenta conectate prin linkuri imbunatatite QoS, oferim colaborare multi-punct pe legaturile de banda larga de zi cu zi, la o fractiune din cost. Cu mai multe actiuni de continut si video HD, ajutam echipele distribuite sa rezolve problemele, sa ia decizii si sa avanseze cu proiectele.

Solutiile noastre de Teleprezenta

Avaya Scopia XT Telepresence
Cisco Telepresence IX5000 Series
Cisco-TX1300-Aniva
Huawei TP3106
Polycom OTX 300
Polycom RealPresence Immersive Studio
VidyoPanorama

Toate solutiile de Video Conferinta