Teleprezență

Fiecare discuție importantă de afaceri ar trebui să fie față în față. Soluțiile noastre de teleprezență combină cea mai bună calitate de redare a vocii, a videoclipurilor și a conținutului pentru a oferi o experiență cu adevărat reală.

Personalizabil și flexibil

Soluțiile noastre oferă o experiență impecabilă de teleprezență, adaptată cerințelor unice ale camerelor individuale și ale nevoilor clienților. Instalat și configurat de rețeaua noastră internațională de experți, Platforma Telepresence oferă o abordare eficientă și flexibilă de implementare, cu o calitate optimă, într-o varietate de condiții menținute prin instrumente de calibrare și configurare puternice.

Design deosebit și ușor de utilizat

Creați experiențe unice și vibrante de teleprezență , cu un sistem de ultimă oră media-rich. Cu un design prietenos și ușor de folosit, seria noastră reunește echipe, clienți și parteneri pentru a lua decizii mai repede. Experiența realistă sporește angajamentul, care dezvoltă rapid relații și încredere. Oferim o experiență vie, de ultimă oră, într-o platformă care este mai ușor de utilizat și mai puțin costisitoare ca oricând.

Colaborarea Multi-Screen

Un sistem de teleprezență cu mai multe ecrane permite echipelor distribuite să se conecteze și să colaboreze cu ușurință de la sisteme desktop, mobile și cele de birou. Spre deosebire de studiourile tradiționale de teleprezență conectate prin linkuri îmbunătățite QoS, oferim colaborare multi-punct pe legăturile de bandă largă de zi cu zi, la o fracțiune din cost. Cu mai multe acțiuni de conținut și video HD, ajutăm echipele distribuite să rezolve problemele, să ia decizii și să avanseze cu proiectele.

Sistemele noastre de teleprezență

Avaya Scopia XT Telepresence

Avaya Scopia XT Telepresence

Cisco Telepresence IX5000 Series

Cisco Telepresence IX5000 Series

Cisco-TX1300-Aniva

Cisco-TX1300-Aniva

Huawei TP3106

Huawei TP3106

Polycom OTX 300

Polycom OTX 300

Polycom RealPresence Immersive Studio

Polycom RealPresence Immersive Studio

VidyoPanorama

VidyoPanorama

Alte soluții de videoconferință