Software

Eliminăm nevoia de gateway-uri terțe, astfel încât să poți dezlănțui întregul potențial al acestor instrumente cu mai puțină complexitate, fiabilitate sporită și un cost total de întreținere mai mic.

Vorbiți cu oricine, oriunde, pe orice dispozitiv

Fiți mai productivi, colaborați și progresați folosind soluțiile noastre software. Organizați întâlniri regulate cu oricine - indiferent de locație. Gestionați proiecte, găzduiți întâlniri de vânzări și luați decizii mai rapide și mai informate, păstrând pe toată lumea pe aceeași platformă, care permite tuturor să vadă, să audă și să vizualizeze aceleași informații simultan. Și găzduiți sesiuni de angajare și creative cu clienții, colegii sau echipele interne.

Controlați, moderați și administrați întâlniri

Începeți sau opriți înregistrarea sau streaming-ul, blocați o conferință sau încheiați întâlnirea. Vizualizați lista participanților și întrerupeți utilizatorii zgomotoși, opriți camerele sau pur și simplu deconectați participanții nedoriți. Modificați machetele video, inclusiv rearanjarea participanților prin interfața simplă activată cu Multi-Touch. Vizualizați statistici cum ar fi codec-urile în uz, rezoluția, viteza rețelei și pierderea de pachete pentru depanare.

Fără licențiere complicată

Pur și simplu faceți clic pe un link, instalați plug-in-ul pentru browser și conectați-vă - fără taxe complexe de licențiere sau probleme de instalare. Modelul concurent de licențiere facilitează colaborarea video pentru angajați, parteneri, furnizori, studenți, clienți și chiar utilizatori ocazionali. Bucurați-vă de conectivitate, menținând în același timp măsurile de securitate corporative cu firewall automat și traversal NAT.

Soluțiile noastre software

Avaya Scopia Desktop

Avaya Scopia Desktop

Cisco Telepresence IX5000 Series

Cisco Telepresence IX5000 Series

Cisco-TX1300-Aniva

Cisco-TX1300-Aniva

Cisco WebEx

Cisco WebEx

Lifesize Cloud

Lifesize Cloud

Polycom CMA Desktop

Polycom CMA Desktop

VidyoPanorama

VidyoPanorama

StarLeaf Breeze

StarLeaf Breeze

Alte soluții de videoconferință