Eliminam nevoia de gateway-uri terte, astfel incat sa poti dezlantui intregul potential al acestor instrumente cu mai putina complexitate, fiabilitate sporita si un cost total de intretinere mai mic.

Vorbiti cu oricine, oriunde, pe orice dispozitiv

Fiti mai productivi, colaborati si progresati folosind solutiile noastre software. Organizati intalniri regulate cu oricine - indiferent de locatie. Gestionati proiecte, gazduiti intalniri de vanzari si luati decizii mai rapide si mai informate, pastrand pe toata lumea pe aceeasi platforma, care permite tuturor sa vada, sa auda si sa vizualizeze aceleasi informatii simultan. Si gazduiti sesiuni de angajare si creative cu clientii, colegii sau echipele interne.

Controlati, moderati si administrati intalniri

Incepeti sau opriti inregistrarea sau streaming-ul, blocati o conferinta sau incheiati intalnirea. Vizualizati lista participantilor si intrerupeti utilizatorii zgomotosi, opriti camerele sau pur si simplu deconectati participantii nedoriti. Modificati machetele video, inclusiv rearanjarea participantilor prin interfata simpla activata cu Multi-Touch. Vizualizati statistici cum ar fi codec-urile in uz, rezolutia, viteza retelei si pierderea de pachete pentru depanare.

Fara licentiere complicata

Pur si simplu faceti clic pe un link, instalati plug-in-ul pentru browser si conectati-va - fara taxe complexe de licentiere sau probleme de instalare. Modelul concurent de licentiere faciliteaza colaborarea video pentru angajati, parteneri, furnizori, studenti, clienti si chiar utilizatori ocazionali. Bucurati-va de conectivitate, mentinand in acelasi timp masurile de securitate corporative cu firewall automat si traversal NAT.

Solutiile noastre Software

Avaya Scopia Desktop
Cisco Telepresence IX5000 Series
Cisco-TX1300-Aniva
Cisco WebEx
Lifesize Cloud
Polycom CMA Desktop
VidyoPanorama
StarLeaf Breeze

Toate solutiile de Video Conferinta