Participati la orice intalnire prin video conferinta cu usurinta, de pe desktop sau pe dispozitivul dvs. mobil. O solutie personala de videoconferinta permite comunicarea directa de la birou, de acasa sau intr-o cafenea.

Calitate in spatii de lucru provocatoare

Utilizatorii solicita colaborarea video de pe desktop sa fie de inalta calitate si sa semene cu experienta cu care sunt obisnuiti in sala de conferinte. Deseori, spatiile de lucru desktop sunt inconjurate de zgomote de fundal distorsionante. Tehnologiile noastre identifica in mod activ si elimina aceste sunete perturbatoare de la colegii de birou, sau spatii de lucru deschise.

Conferinte video desktop integrate si afisare PC

Cu ecran complet LED HD, camera HD, difuzoare de inalta fidelitate, microfon de anulare a ecoului si platforma avansata de videoconferinte, Aniva ofera numai sisteme elegante pentru conferinte video si display-uri PC. Designul modern al produselor noastre completeaza orice desktop executiv. HD 1080p pentru o redare extrem de detaliata a continutului si video simultan 720p (optional 1080p) pentru o experienta remarcabila.

Continut de calitate si optiuni de control

Solutiile noastre desktop imbunatatesc dramatic productivitatea intalnirilor dvs., avand abilitatea de a trimite cu usurinta continut HD tuturor participantilor, oriunde sunt disponibile retele cu fir sau fara fir. Cu noi, inovarea nu se incheie cu redarea de continut in intalniri, deoarece ne conectam automat calculatorul fara nicio interactiune cu utilizatorul. Este la fel de simplu ca intrarea intr-o zona WiFi. Odata conectat, puteti cauta in directorul sistemului camerei si puteti efectua apeluri cu o simpla atingere.

Sistemele noastre Desktop

Avaya Scopia XT Executive 240
Cisco DX70
Cisco DX80
Cisco Telepresence EX90
Polycom RealPresence Desktop
Polycom RealPresence Group Convene
StarLeaf PT Mini

Toate solutiile de Video Conferinta