Sisteme Desktop

Participați la orice întâlnire prin video conferință cu ușurință, de pe desktop sau pe dispozitivul dvs. mobil. O soluție personală de videoconferință permite comunicarea directă de la birou, de acasă sau într-o cafenea.

Calitate în spații de lucru provocatoare

Utilizatorii solicită colaborarea video de pe desktop să fie de înaltă calitate și să semene cu experiența cu care sunt obișnuiți în sala de conferințe. Deseori, spațiile de lucru desktop sunt înconjurate de zgomote de fundal distorsionante. Tehnologiile noastre identifică în mod activ și elimină aceste sunete perturbatoare de la colegii de birou, sau spații de lucru deschise.

Conferințe video desktop integrate și afișare PC

Cu ecran complet LED HD, cameră HD, difuzoare de înaltă fidelitate, microfon de anulare a ecoului și platformă avansată de videoconferințe, Aniva oferă numai sisteme elegante pentru conferințe video și display-uri PC. Designul modern al produselor noastre completează orice desktop executiv. HD 1080p pentru o redare extrem de detaliată a conținutului și video simultan 720p (opțional 1080p) pentru o experiență remarcabilă.

Conținut de calitate și opțiuni de control

Soluțiile noastre desktop îmbunătățesc dramatic productivitatea întâlnirilor dvs., având abilitatea de a trimite cu ușurință conținut HD tuturor participanților, oriunde sunt disponibile rețele cu fir sau fără fir. Cu noi, inovarea nu se încheie cu redarea de conținut în întâlniri, deoarece ne conectăm automat calculatorul fără nicio interacțiune cu utilizatorul. Este la fel de simplu ca intrarea într-o zonă WiFi. Odată conectat, puteți căuta în directorul sistemului camerei și puteți efectua apeluri cu o simplă atingere.

Sistemele noastre Desktop

Avaya Scopia XT Executive 240

Avaya Scopia XT Executive 240

Cisco DX70

Cisco DX70

Cisco DX80

Cisco DX80

Cisco Telepresence EX90

Cisco Telepresence EX90

Polycom RealPresence Desktop

Polycom RealPresence Desktop

Polycom RealPresence Group Convene

Polycom RealPresence Group Convene

StarLeaf PT Mini

StarLeaf PT Mini

Alte soluții de video conferință