Suplimentele Cloud ofera optiuni de colaborare video gazduite si gestionate, oferind organizatiilor flexibilitatea si scalabilitatea de care au nevoie pentru a adapta o solutie pentru nevoile lor unice de afaceri.

Munca in echipa este mai usoara

Noi simplificam munca in echipa facand comunicarea usoara. Trimiteti mesaje nelimitate pentru a salva conversatia cu o alta persoana sau cu echipa. Trageti cu usurinta fotografii sau documente si previzualizati instantaneu fisierele. Incepeti intalniri fata in fata pentru a accelera luarea deciziilor. Participati de pe un dispozitiv mobil, un computer sau chiar un browser. Toate intr-un singur loc. Este atat de simplu.

Camere virtuale

Creati instantaneu spatii de lucru, numite "camere", cu o alta persoana sau cu un grup, astfel va va fi mai usor sa luati decizii. Camerele sunt echipate cu mesagerie securizata si cu distribuire de fisiere; Munca in echipa este accesibila oricand, de pe orice dispozitiv. Intalnirile fata in fata accelereaza procesul de luare a deciziilor. Toata lumea poate urmari ce se intampla prin notificari si o lista de camere, care pot fi cautate.

Deplasati-va oriunde in cateva minute

Nu este nevoie de suport IT - software-ul StarLeaf Breeze este descarcat si instalat gratuit, iar toate terminalele hardware StarLeaf sunt plug and play. Cu StarLeaf Call, veti primi livrarea unui punct final, oriunde in lume, conectati-l la retea si introduceti un cod de identificare de 12 cifre. In cateva minute, sunteti gata sa efectuati apeluri video.

Solutiile noastre Cloud

Cisco Spark
Lifesize Cloud
StarLeaf Cloud
StarLeaf Cloud Endpoint Subscriptions

Toate solutiile de Video Conferinta