Cloud

Suplimentele Cloud oferă opțiuni de colaborare video găzduite și gestionate, oferind organizațiilor flexibilitatea și scalabilitatea de care au nevoie pentru a adapta o soluție pentru nevoile lor unice de afaceri.

Munca în echipă este mai ușoară

Noi simplificăm munca în echipă făcând comunicarea ușoară. Trimiteți mesaje nelimitate pentru a salva conversația cu o altă persoană sau cu echipa. Trageți cu ușurință fotografii sau documente și previzualizați instantaneu fișierele. Începeți întâlniri față în față pentru a accelera luarea deciziilor. Participați de pe un dispozitiv mobil, un computer sau chiar un browser. Toate într-un singur loc. Este atât de simplu.

Camere virtuale

Creați instantaneu spații de lucru, numite "camere", cu o altă persoană sau cu un grup, astfel vă va fi mai ușor să luați decizii. Camerele sunt echipate cu mesagerie securizată și cu distribuire de fișiere; Munca în echipă este accesibilă oricând, de pe orice dispozitiv. Întâlnirile față în față accelerează procesul de luare a deciziilor. Toată lumea poate urmări ce se întâmplă prin notificări și o listă de camere, care pot fi căutate.

Deplasați-vă oriunde în câteva minute

Nu este nevoie de suport IT - software-ul StarLeaf Breeze este descărcat și instalat gratuit, iar toate terminalele hardware StarLeaf sunt plug and play. Cu StarLeaf Call, veți primi livrarea unui punct final, oriunde în lume, conectați-l la rețea și introduceți un cod de identificare de 12 cifre. În câteva minute, sunteți gata să efectuați apeluri video.

Soluțiile noastre cloud

Cisco Spark

Cisco Spark

Lifesize Cloud

Lifesize Cloud

StarLeaf Cloud

StarLeaf Cloud

StarLeaf Cloud Endpoint Subscriptions

StarLeaf Cloud Endpoint Subscriptions

Alte soluții de video conferință