Daca produsele standard nu se potrivesc nevoilor dvs. specifice, avem numeroase alternative pentru a acoperi detaliile care va intereseaza. De la camere web la sisteme de difuzoare cu dubla transmisie.

Camere

Printr-o combinatie puternica de tehnologii si design, care va permite sa va simtiti ca si cum sunteti toti in aceeasi camera, portofoliul nostru are potentialul de a oferi beneficii de productivitate si de a va transforma afacerea. Multe organizatii o utilizeaza deja pentru a controla costurile, pentru a lua decizii mai repede, pentru a imbunatati intimitatea clientilor, pentru a diminua resursele limitate si a accelera produsele pe piata.

Control Touch

Dispozitivele noastre au o interfata de utilizare revolutionara, orientata catre oameni si modul in care acestia comunica in setari unu-la-unu si grup. Mediile de lucru cer astazi interactiuni care sunt distribuite pe medii de comunicare si variaza in functie de contextul, contactele si continutul in schimbare. Cu dispozitivele noastre, puteti accesa rapid si usor cele mai frecvente sarcini in contextul interactiunii dvs.

Casti

Bucurati-va de experienta hands-free cu cea mai buna calitate a sunetului. Setul cu casca este accesoriul obligatoriu pentru conferinte desktop profesionale. Toate acestea asigura reducerea zgomotului de fond si transmiterea perfecta a sunetului. Intreruperile sunt reduse la minimum, datorita unei lumini LED inteligente in timpul apelului, iar comenzile de apel in linie va permit sa gestionati apelurile.

Accesoriile noastre

Lifesize Camera S
Polycom EagleEye Acoustic
Polycom EagleEye Director
Polycom EagleEye III HD Kamera
Polycom EagleEye IV
Polycom EagleEye Producer
Polycom EagleEye View
Avaya Scopia Control
Cisco TelePresence Touch
Lifesize Phone 2nd Generation
Polycom RealPresence Touch
Polycom Touch Control
StarLeaf Phone
StarLeaf Touch 2035
Logitech USB Headset H650e
Logitech Wireless Headset H820e

Toate solutiile de Video Conferinta