Viitorul colaborarii este in jurul tau

Trebuie sa fiti disponibili chiar si atunci cand nu va aflati in birou? Nici o problema - dispunem de sisteme stationare de videoconferinta, dar si o varietate de solutii mobile pentru uz profesional. Acestea va permit sa organizati conferinte video in mod flexibil, convenabil si eficient de aproape oriunde, utilizand un smartphone, o tableta sau un laptop. Scopul nostru este de a-i face pe oameni sa comunice cu cat mai putin stres posibil.

Sisteme pentru birou

Oferiti-le echipelor spatiul si instrumentele de care au nevoie pentru a colabora mai eficient. Oferiti camere dotate cu sisteme de videoconferinta HD si distribuire de continut HD.

Teleprezenta

Fiecare discutie importanta de afaceri ar trebui sa fie fata in fata. Solutiile noastre de teleprezenta combina cea mai buna calitate de redare a vocii, a videoclipurilor si a continutului pentru a oferi o experienta cu adevarat reala.

Software

Eliminam nevoia de gateway-uri terte, astfel incat sa poti dezlantui intregul potential al acestor instrumente cu mai putina complexitate, fiabilitate sporita si un cost total de intretinere mai mic.

Sisteme Desktop

Participati la orice intalnire prin video conferinta cu usurinta de pe desktop sau pe dispozitivul dvs. mobil. O solutie personala de videoconferinta permite comunicarea directa de la birou, de acasa sau intr-o cafenea.

Cloud

Suplimentele Cloud ofera optiuni de colaborare video gazduite si gestionate, oferind organizatiilor flexibilitatea si scalabilitatea de care au nevoie pentru a adapta o solutie pentru nevoile lor unice de afaceri.

Accesorii

Daca produsele standard nu se potrivesc nevoilor dvs. specifice, avem numeroase alternative pentru a acoperi detaliile care va intereseaza. De la camere web la sisteme de difuzoare cu dubla transmisie.