aniva-crestron-hd-md-400-c-e-2Ne plac provocările noi, deoarece ne obligă să facem o treabă mai bună de fiecare dată. Când clientul nostru ne-a cerut să furnizăm o soluție de prezentare multimedia simplă și eficientă pentru o sală de ședință, am știut răspunsul potrivit. O sală de conferințe complet integrată este o parte esențială a strategiei de comunicare a clienților noștri, iar ei se bazează foarte mult pe ea.

Sala este echipată cu sistem audio și de videoconferință, permițând interacțiunea rapidă cu colegii și partenerii de afaceri din întreaga lume. Microfoanele montate pe masă oferă o captare clară a vocii. Deoarece clientul dorea o masă aerisită, cea mai bună soluție a fost să utilizăm microfoanele Shure încorporate în masă și conectate la un automixer digital ClockAudio. Pentru transmiterea imaginilor s-a folosit o cameră PTZ montată sub display. S-au folosit 4 display-uri NEC de 70′ cu codec sx 80 pentru dual video, dintre care 2 monitoare aditionale pentru privitorii de la distanta. Conținutul se poate distribui extrem de usor prin intermediul terminalelor HDMI/VGA disponibile pe masă. Transmisia semnalului este efectuată cu ajutorul extensiilor Crestron.

aniva-crestron-hd-md-400-c-e-1

Comandă și control

Sistemul dispune de un touch panel, care oferă control complet printr-o interfață prietenoasă pentru utilizator. Conectarea și dezactivarea rapidă a sistemului, selectarea surselor audio sau video, reglarea volumului, apelarea și controlul conferințelor se pot face printr-o simplă comandă. Clientul este foarte interesat ca sistemul să fie funcțional 7 zile pe săptămână. Dacă este necesar, asistența tehnică se poate asigura de la distanță pentru rezolvarea defecțiunilor tehnice în cel mai scurt timp posibil. Suntem convinși că am reușit să creăm un spațiu dinamic și util, eficient și modern, iar clientul și-a îmbunătățit exponențial procesul de colaborare și comunicare.aniva-crestron-hd-md-400-c-e-3