Mai multă securitate, un control mai mare pentru detectarea intruziunilor, controlul ușii, integrarea video, funcționalitatea în caz de incendiu și accesul mobil.

rm_bosch_st_news_integrated_g_b_series_kv-anivaMai mult ca niciodată, clienții solicită soluții eficiente din punct de vedere al costurilor, solicitând în același timp să depășească limitele domeniilor unice în multe aplicații. Ca răspuns, Bosch introduce noile panouri și sisteme de control G și B. Ambele soluții oferă o utilizare integrată a diferitelor domenii de securitate și securitate fizică (sisteme de intruziune, foc, acces, sisteme video) împreună cu accesul mobil combinat într-un singur sistem și dintr-o singură cutie. În același timp, ele sunt foarte flexibile în ceea ce privește capacitățile de personalizare și integrare cu platformele de integrare de vârf.

Flexibilitate sporită

Sunt disponibile patru panouri noi, două panouri din seria G (B9512G, B8512G) și două din seria B (B6512, B5512). În plus, este oferită o gamă largă de tastaturi, de la tastatură LCD la touch screen și o gamă completă de module de expansiune și module de comunicare. Panourile din seria G oferă până la 599 de zone de intruziune pentru aplicații mari, iar panourile din seria B de până la 96 de zone pentru aplicații de dimensiuni mici și mijlocii. Sunt acceptate patru limbi – engleză, spaniolă, franceză și portugheză. Clienții pot selecta două limbi pe sistem și pot alege care dintre acestea să fie afișate pe fiecare tastatură și utilizator. De asemenea, mesajele text și alertele prin e-mail pot fi afișate în limba selectată de utilizator pentru a simplifica funcționarea.

Built-in Ethernet, care suportă protocolul IPv6, transmite semnalele de alarmă la stația de monitorizare, eliminând necesitatea unei linii telefonice și reducând costurile. Actualizările firmware de la distanță asigură o întreținere ușoară. Se poate adăuga câte unul (pentru seria B) sau două (pentru seria G) pentru fiecare panou, pentru a suporta tehnologii alternative de comunicații, cum ar fi mobil sau telefon fix.

Sistemele suportă controlul a până la 32 de uși pentru a restricționa accesul numai la utilizatorii desemnați.

În plus, sistemul este aprobat pentru aplicații de alarmă de incendiu comerciale UL (Seria G) și aplicații de incendiu rezidențiale certificate UL (seria B), asigurând astfel siguranța vieții prin același sistem.

Mai multă informație 

Sistemele G și B de la Bosch oferă o integrare directă a camerei IP Bosch, care permite ca detectarea mișcării video să activeze zonele de pe panou. În plus, evenimentele de pe panou declanșează acțiunile camerei. Utilizatorii văd imaginile evenimentelor de la instalațiile lor, trimise prin e-mail pe dispozitivul mobil și sunt întotdeauna la zi. Soluția este unică, deoarece nu sunt necesare aplicații suplimentare de hardware, sau de gestionare video. De asemenea, permite utilizarea unor capabilități analitice video sofisticate încorporate în camerele IP Bosch.

Mai mult control

Programarea la distanță reduce costurile și permite tehnicienilor să deservească sistemele fără a călători la sediul clientului. Actualizările pot fi efectuate la distanță sau local, oferind în același timp o întreținere și actualizare ușoară. Aplicația gratuită Remote Security Control pentru iOS și Android permite armarea și dezarmarea unuia sau mai multor sisteme și zone, precum și controlul ieșirilor și ușilor. De asemenea, utilizatorii pot vizualiza video live de pe camerele IP Bosch integrate cu panourile.

Mai multe aplicații

Seria G și B de la Bosch sunt potrivite pentru aplicații comerciale de la mici până la foarte mari, pentru aproape orice verticală, cum ar fi retail, bancar, depozite, clădiri de birouri și multe altele. Noile soluții integrate de securitate sunt certificate conform UL 294, 365, 609, 636, 985, 1023, 1076, 1610, 1635 (seria B și G) și UL 864 (numai seria G). Astfel, acestea sunt potrivite pentru utilizare în țările care necesită UL. În plus, noul portofoliu G și B poate fi instalat în țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, care nu necesită o certificare EN. Toate produsele sunt certificate CE.

rm_bosch_st_news_integrated_g_b_series_aniva