Video Wall-uri

Controlul digital complet al culorilor și gradațiilor la fiecare oglindă micro are ca rezultat imagini cu o calitate superioară și o culoare și luminozitate uniformă, de la centrul și până la marginile video wall-urilor.

Simplu. Elegant. Fiabil.

Când alegeți Aniva, lucrăm alături de dvs. pentru a găsi o soluție care vă va transforma viziunea la realitate. Prin cunoștințele noastre de specialitate și prin colaborarea cu rețeaua extinsă de parteneri, rezolvarea oricărei nevoi ne este la îndemână. Gama noastră largă de plăci LED luminoase sunt eficiente și fiabile și veți descoperi cât de ușor este să proiectați, să construiți și să mențineți un video wall uimitor, de înaltă definiție, care va transforma orice spațiu.

Un brand în care puteți avea încredere

Conținând componente de cea mai bună calitate și concepute pentru uniformitate și performanță, fiecare soluție Aniva este certificată. Acest lucru asigură faptul că toate componentele din cadrul produsului și al soluției funcționează împreună. Componentele noastre de soluție au fost testate împreună și îndeplinesc cele mai stricte cerințe de siguranță și de mediu. Certificați la nivel de sistem, avem soluția ideală pentru mediile corporative, hoteliere, divertisment și camere de control.

Exprimați-vă viziunea

Aniva vă oferă libertatea de a proiecta și de a construi ecrane fără lipire, de înaltă rezoluție LED, într-o varietate de forme și dimensiuni. Disponibile într-o gamă largă de rezoluții, cu un factor de umplere extrem de ridicat și un raport de aspect de 1: 1, soluțiile noastre sunt ideale pentru instalațiile arhitecturale, pereții de afișare pe scară largă și aplicațiile digitale de semnalizare. Cu gama noastră largă de tehnologii de afișare, de procesare și de gestionare a conținutului, de sisteme audio, îi ajutăm pe clienți să creeze experiențe memorabile.

Video Wall-uri

Christie Velvet Apex

Christie Velvet Apex

LG Video Wall 55LV35A

LG Video Wall 55LV35A

LG Video Wall 55VH7B

LG Video Wall 55VH7B

Mitsubishi VS 60WE120U

Mitsubishi VS 60WE120U

Mitsubishi VS 50PE78UA

Mitsubishi VS 50PE78UA

Panasonic video wall

Panasonic video wall

SAMSUNG UDE A B C Series

SAMSUNG UDE A B C Series

Alte soluții AV