Videowall-urile sunt adesea elementul central în diverse medii: dispecerate, campusuri universitare, magazine, săli de întâlnire, lobby-uri, sali de spectacole, camere de comanda si control, hoteluri, aeroporturi.

Un singur cuvant: Incredere

Aveti nevoie de videowall-uri cu uniformitate in culoare si luminozitate? In procesul de identificare a nevoilor clientilor nostrii, avem o cunoastere considerabila a modului in care videowall-urile sunt folosite si putem raspunde punctual fiecarei cerinte. Cand alegeti Aniva, lucram alaturi de dvs. pentru a gasi o solutie care va va transforma viziunea la realitate. Prin cunostintele noastre de specialitate si prin colaborarea cu reteaua extinsa de parteneri, rezolvarea oricarei nevoi ne este la indemana.

Simplu. Elegant. Fiabil.

Gama noastra larga de video wall-uri eficiente si fiabile va va face sa descoperiti cat de usor este sa proiectati, sa construiti si sa mentineti un sistem performant, de inalta definitie, care va transforma radical orice spatiu. Continand componente de cea mai buna calitate, care sunt concepute pentru uniformitate si performanta, fiecare solutie Aniva este certificata la nivel de sistem. Astfel, avem solutia ideala pentru mediile corporative, hoteliere, divertisment si camere de control.

Exprimati-va viziunea

Aniva va ofera libertatea de a proiecta si de a construi video wall-uri de inalta rezolutie, intr-o varietate de forme si dimensiuni. Cu gama noastra larga de tehnologii de afisare, sisteme audio, sisteme de procesare si gestionare a continutului, solutiile noastre va ofera libertatea de a creea experiente memorabile in toata lumea. De asemenea, solutiile noastre sunt testate si indeplinesc cele mai stricte solutii de siguranta si de mediu.

Video wall-uri

Christie Velvet Apex
LG Video Wall 55LV35A
LG Video Wall 55VH7B
Mitsubishi VS 60WE120U
Mitsubishi VS 50PE78UA
Panasonic video wall
SAMSUNG UDE A B C Series

Alte solutii AV