Table Interactive

Soluții pentru educație: de la grădiniță la școli și universități. Seturi de aplicații menite să sporească eficiența, interacțiunea și modalitățile suplimentare de transmitere a informațiilor.

Cum schimbă tehnologia educația copiilor?

Folosirea tablelor interactive în sala de clasă înseamnă că tehnologia poate fi integrată în învățarea de zi cu zi, mai degrabă decât o vizită săptămânală la laboratorul de informatică. Copiii de vârstă primară pot folosi jocuri educaționale pentru a-și regla aptitudinile matematice timpurii, ajutând la modelarea procesului de învățare. Natura predării și învățării devine tot mai colaborativă. Creșterea accelerată a tehnologiei în școli înseamnă că intrăm într-o lume cu totul nouă de inovare și creativitate, iar posibilitățile sunt nelimitate.

Educația universitară și tehnologia

Progresele în tehnologie schimbă, de asemenea, modul în care elevii colaborează. Tehnologia a permis studenților de la diferite colegii să facă schimb de informații prin crearea de platforme de colaborare online, unde să se poată bucura de dezbateri și discuții pe același subiect specializat. Una dintre cele mai mari transformări pentru învățământul universitar este, desigur, internetul. Elevii pot găsi acum rapoarte de specialitate și articole despre o gamă largă de subiecte, încurajându-i să "sape" mai adânc în subiectul ales.

Interacțiunea în grup

Tablele interactive promovează discuțiile de grup și colaborarea. Ele sunt un instrument eficient pentru brainstorming deoarece notele făcute pe ecran pot fi transformate în text și salvate pentru a fi distribuite ulterior. Ele sunt un instrument ideal pentru munca în grupuri mici și pentru învățarea colaborativă, deoarece studenții se pot grăbi să dezvolte idei în jurul tablei și apoi să salveze munca prin rețea sau prin e-mail. Orice aplicație care rulează pe computer poate fi utilizată pe o tablă interactivă. Puteți naviga pe internet, puteți adnota un document text sau puteți testa un software.

Tablele noastre interactive

Prestigio MultiBoard L Series

Prestigio MultiBoard L Series

Prestigio Multiboard 84 G Series

Prestigio Multiboard 84 G Series

Prestigio MultiBoard S Series

Prestigio MultiBoard S Series

Alte soluții AV