Solutii pentru educatie: de la gradinita la scoli si universitati. Seturi de aplicatii menite sa sporeasca eficienta, interactiunea si modalitatile suplimentare de transmitere a informatiilor.

Cum schimba tehnologia educatia copiilor?

Folosirea tablelor interactive in sala de clasa inseamna ca tehnologia poate fi integrata in invatarea de zi cu zi, mai degraba decat o vizita saptamanala la laboratorul de informatica. Copiii de varsta primara pot folosi jocuri educationale pentru a-si regla aptitudinile matematice timpurii, ajutand la modelarea procesului de invatare. Natura predarii si invatarii devine tot mai colaborativa. Cresterea accelerata a tehnologiei in scoli inseamna ca intram intr-o lume cu totul noua de inovare si creativitate, iar posibilitatile sunt nelimitate.

Educatia universitara si tehnologia

Progresele in tehnologie schimba, de asemenea, modul in care elevii colaboreaza. Tehnologia a permis studentilor de la diferite colegii sa faca schimb de informatii prin crearea de platforme de colaborare online, unde sa se poata bucura de dezbateri si discutii pe acelasi subiect specializat. Una dintre cele mai mari transformari pentru invatamantul universitar este, desigur, internetul. Elevii pot gasi acum rapoarte de specialitate si articole despre o gama larga de subiecte, incurajandu-i sa "sape" mai adanc in subiectul ales.

Interactiunea in grup

Tablele interactive promoveaza discutiile de grup si colaborarea. Ele sunt un instrument eficient pentru brainstorming deoarece notele facute pe ecran pot fi transformate in text si salvate pentru a fi distribuite ulterior. Ele sunt un instrument ideal pentru munca in grupuri mici si pentru invatarea colaborativa, deoarece studentii se pot grabi sa dezvolte idei in jurul tablei si apoi sa salveze munca prin retea sau prin e-mail. Orice aplicatie care ruleaza pe computer poate fi utilizata pe o tabla interactiva. Puteti naviga pe internet, puteti adnota un document text sau puteti testa un software.

Tablele noastre intractive

Prestigio MultiBoard L Series
Prestigio Multiboard 84 G Series
Prestigio MultiBoard S Series

Alte solutii AV