Sisteme de Vot

Soluție discretă care este perfectă pentru sălile de conferințe fără un sistem de sunet existent. Abilitatea de a conecta căști asigură accesibilitatea pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Vot electronic

Obțineți opinia publicului sau luați rapid decizii prin vot electronic. Președintele conduce ședința și controlează procedura de vot folosind o unitate specială pentru președinte. În plus, un operator poate controla votul prin intermediul unui computer personal sau printr-un ecran tactil. LCD-ul grafic al unității președintelui oferă informații despre vorbitor, un scenariu de vot și rezultate ale votului. Unitatea poate fi utilizată pentru a porni, opri și suspenda votarea.

Controlul conferinței de către operator

Cu soluțiile noastre puteți controla în esență toate aspectele întâlnirii. Operatorul stabilește toate cerințele și autorizațiile necesare pentru fiecare întâlnire. Puteți aloca diferite funcții de operare fiecărei unități de microfon. Operatorul poate rula conferința conform unei agende preconfigurate sau poate efectua ajustări în timp real. Votarea electronică poate fi pusă la dispoziția întregului grup sau numai delegațiilor specifice. Opțiunile sofisticate de interfațare permit ca datele de conferință să fie transmise automat și instantaneu.

Afișarea rezultatelor

Afișați rezultatele votului către publicul dvs. prin intermediul proiectoarelor sau unui ecran de mari dimensiuni. Afișați informații pe ecrane pentru delegați sau președinte, profitând de configurarea flexibilă a ecranului prin ajustarea culorilor, fonturilor, textelor, liniilor și imaginilor. Logo-ul companiei dvs. sau al unei instituții publice poate fi ușor adăugată ca fundal. Puteți afișa numele delegațiilor care vorbesc în prezent, cu timpul de vorbire rămas, delegați listați care așteaptă să vorbească, scripturi de vot și rezultate, sau delegații absenți și prezenți.

Sistemele noastre de vot

Bosch DCN Voting System

Bosch DCN Voting System

Televic Confidea Voting System

Televic Confidea Voting System

Televic Cocoon Voting Software

Televic Cocoon Voting Software