Perfect pentru a obtine un sunet natural, de inalta calitate, cu setare rapida si usoara. Oriunde este nevoie. Nu este nevoie de cunostinte tehnice prealabile. Compatibil cu brandurile de microfon radio disponibile in prezent.

Sunet de cea mai inalta calitate

Noi ducem reproducerea vorbirii cat si a muzicii la nivelul urmator. Caracteristicile de difuzare a sunetului pot fi ajustate in functie de conditiile camerei, evitand reflexiile nedorite si oferind o acoperire uniforma a tuturor ariilor de audienta. Din acest motiv, este posibil sa se obtina o inteligibilitate superba a vorbirii si o imagine clara, chiar si in cele mai exigente conditii acustice. Pentru clientii care doresc sa conecteze mai multe camere impreuna pentru controlul centralizat sau sa le adauge intr-o retea existenta, nu exista o alegere mai inteligenta decat solutiile noastre.

Control al sunetului in timp real

Software-ul nostru permite controlul in timp real a caracteristicilor de dispersie a sunetului din difuzoare. Acest lucru permite ca sunetul sa fie focalizat rapid si precis pe fiecare zona de audienta speciala, oferind rezultate remarcabile atat cu instalatii fixe, cat si cu sisteme de performanta live. In general, sistemele de sonorizare sunt instalate in faza finala a constructiei, iar timpul de instalare si reglaje este de cele mai multe ori limitat. Capacitatea de a controla dispersia sunetului in timp real face instalarea mult mai usoara.

Distributia uniforma a sunetului

Cu solutiile noastre, distributia uniforma a sunetului este garantata pe toata suprafata acoperita, de la un sunet cald si placut la fata, la claritate si inteligibilitate detaliata chiar in spate. In plus, pentru a obtine o acoperire perfecta a camerei, sunt necesare mai putine difuzoare. Ca un sistem adevarat de matrici, sistemul nostru produce sunetul sub forma unui val cilindric. Spre deosebire de sistemele conventionale, nivelul presiunii acustice in valul cilindric scade cu 3 dB, in loc de 6 dB, atunci cand distanta se dubleaza.

Sistemele noastre de sonorizare

Biamp Audia Flex Open
Biamp Nexia CS
Biamp Tesira Forte AI
Fohhn Easy Port Series
Fohhn LINEA LX
Fohhn LINEA Focus
Fohhn PT 9 Waveline

Alte solutii AV