Sisteme de Sonorizare

Perfect pentru a obține un sunet natural, de înaltă calitate, cu setare rapidă și ușoară. Oriunde este nevoie. Nu este nevoie de cunoștințe tehnice prealabile. Compatibil cu brandurile de microfon radio disponibile în prezent.

Sunet de cea mai înaltă calitate

Noi ducem reproducerea vorbirii cât și a muzicii la nivelul următor. Caracteristicile de difuzare a sunetului pot fi ajustate în funcție de condițiile camerei, evitând reflexiile nedorite și oferind o acoperire uniformă a tuturor ariilor de audiență. Din acest motiv, este posibil să se obțină o inteligibilitate superbă a vorbirii și o imagine clară, chiar și în cele mai exigente condiții acustice. Pentru clienții care doresc să conecteze mai multe camere împreună pentru controlul centralizat sau să le adauge într-o rețea existentă, nu există o alegere mai inteligentă decât soluțiile noastre.

Control al sunetului în timp real

Software-ul nostru permite controlul în timp real a caracteristicilor de dispersie a sunetului din difuzoare. Acest lucru permite ca sunetul să fie focalizat rapid și precis pe fiecare zonă de audiență specială, oferind rezultate remarcabile atât cu instalații fixe, cât și cu sisteme de performanță live. În general, sistemele de sonorizare sunt instalate în faza finală a construcției, iar timpul de instalare și reglaje este de cele mai multe ori limitat. Capacitatea de a controla dispersia sunetului în timp real face instalarea mult mai ușoară.

Distribuția uniformă a sunetului

Cu soluțiile noastre, distribuția uniformă a sunetului este garantată pe toată suprafața acoperită, de la un sunet cald și plăcut la față, la claritate și inteligibilitate detaliată chiar în spate. În plus, pentru a obține o acoperire perfectă a camerei, sunt necesare mai puține difuzoare. Ca un sistem adevărat de matrici, sistemul nostru produce sunetul sub forma unui val cilindric. Spre deosebire de sistemele convenționale, nivelul presiunii acustice în valul cilindric scade cu 3 dB, în loc de 6 dB, atunci când distanța se dublează.

Sistemele noastre de sonorizare

Biamp Audia Flex Open

Biamp Audia Flex Open

Biamp Nexia CS

Biamp Nexia CS

Biamp Tesira Forte AI

Biamp Tesira Forte AI

Fohhn Easy Port Series

Fohhn Easy Port Series

Fohhn LINEA LX

Fohhn LINEA LX

Fohhn LINEA Focus

Fohhn LINEA Focus

Fohhn PT 9 Waveline

Fohhn PT 9 Waveline

Alte soluții AV