Sistemele audio se regasesc in locuri diverse cum ar fi sali de spectacole, sali de conferinta, spitale, etc. Un sistem audio proiectat in mod corespunzator este critic in orice mediu.

Sunet de cea mai inalta calitate

Colaborand cu cei mai buni producatori de sisteme audio, dezvoltam solutii care reunesc semnale analogice și digitale într-un mediu hybrid, respectand standardele de calitate, inteligibilitate si presiune acustica. Setarile pot fi ajustate in functie de conditiile camerei, evitand reflexiile nedorite si oferind o acoperire uniforma a tuturor zonelor. Astfel, putem obtine o inteligibilitate superba, chiar si in cele mai exigente conditii acustice.

Control al sunetului in timp real

Software-ul nostru permite controlul in timp real a caracteristicilor de dispersie a sunetului din difuzoare. Acest lucru permite ca sunetul sa fie focalizat rapid si precis pe fiecare zona de audienta speciala, oferind rezultate remarcabile atat cu instalatii fixe, cat si cu sisteme live. In general, sistemele de sonorizare sunt instalate in faza finala a constructiei, iar timpul de instalare si reglaje este de cele mai multe ori limitat. Capacitatea de a controla dispersia sunetului in timp real face instalarea mult mai usoara.

Distributia uniforma a sunetului

Cu solutiile noastre, distributia uniforma a sunetului este garantata pe toata suprafata acoperita, de la un sunet cald si placut, la claritate si inteligibilitate detaliata. In plus, pentru a obtine o acoperire perfecta a camerei, sunt necesare mai putine difuzoare. Ca un sistem adevarat de matrici, sistemul nostru produce sunetul sub forma unui val cilindric. Spre deosebire de sistemele conventionale, nivelul presiunii acustice in valul cilindric scade cu 3 dB, in loc de 6 dB, atunci cand distanta se dubleaza.

Sistemele noastre de sonorizare

Biamp Audia Flex Open
Biamp Nexia CS
Biamp Tesira Forte AI
Fohhn Easy Port Series
Fohhn LINEA LX
Fohhn LINEA Focus
Fohhn PT 9 Waveline
Dynacord CMS 3
Dynacord Powermate 3
Dynacord PM 502

Alte solutii AV