Fiecare sala de conferinta e diferita, dar un lucru e clar: trebuie sa auzim, sa vorbim si sa luam decizii beneficiind de claritate si siguranta. Fie ca sunt wireless sau cu fir, fie ca se impune necesitatea votului, traducerii simultane sau urmarirea vorbitorului activ, avem solutii de la simplu la complex.

Inteligibilitate excelenta

Sistemele noastre ofera o excelenta inteligibilitate datorita procesarii audio digitale avansate si performantei superioare a microfonului si difuzoarelor. Difuzorul si microfonul sunt activate simultan pentru a crea o conversatie cat mai mai naturala, incurajand participantii sa participe mai usor la intalnire. Rezultatul? Fiecare cuvant vorbit este inteles de toti participantii, iar productivitatea este optimizata la fiecare intalnire.

Sedinte productive

Sistemele noastre de discutii reprezinta o alegere excelenta pentru aplicatiile de dimensiuni mici si mari. Presedintele poate ghida discutia, permitand delegatiilor individuale sa vorbeasca sau sa lase mai multi delegati sa ia microfonul simultan. Pentru un control mai avansat al intalnirii, presedintele poate folosi un laptop sau o tableta care ii ofera capacitatea de a gestiona discutiile prin activarea sau dezactivarea de la distanta a microfoanelor participante si schimbarea participantilor din lista de asteptare in lista vorbitorilor.

Vot electronic

Obtineti opinia publicului sau luati rapid decizii prin vot electronic. Presedintele conduce sedinta si controleaza procedura de vot folosind o unitate speciala pentru presedinte. In plus, un operator poate controla votul prin intermediul unui computer personal sau printr-un ecran tactil. Display-ul unitatii presedintelui ofera informatii despre vorbitor, un scenariu de vot si rezultate ale votului. Unitatea poate fi utilizata pentru a porni, opri si suspenda votarea.

Sistemele noastre de discutie si vot

Biamp Devio
Bosch CCS 900 Ultro Discussion System
Televic D Cerno Discussion System
Televic Confidea G3
Televic Interpreter System
Televic uniCOS Multimedia
Televic Plixus MME
Televic Cocoon Discussion Software
Bosch DCN Voting System
Bosch CCS 900 Ultro Discussion System
Televic Cocoon Voting Software

Alte solutii AV