Sisteme de Discuție

Sistemele noastre de discuții digitale sunt ideale pentru aplicații de conferințe de dimensiuni mici și mari. Ele se remarcă prin tehnologia digitală și ușurința utilizării. Unitățile se armonizează perfect cu echipamentul de contribuție.

Inteligibilitate excelentă

Sistemele noastre oferă o excelentă inteligibilitate datorită procesării audio digitale avansate și performanței superioare a microfonului și difuzoarelor. Difuzorul și microfonul sunt activate simultan pentru a crea o conversație cât mai mai naturală, încurajând participanții să participe mai ușor la întâlnire. Rezultatul? Fiecare cuvânt vorbit este înțeles de toți participanții, iar productivitatea este optimizată la fiecare întâlnire.

Ședințe productive

Sistemele noastre de discuții reprezintă o alegere excelentă pentru aplicațiile de dimensiuni mici și mari. Președintele poate ghida discuția, permițând delegațiilor individuale să vorbească sau să lase mai mulți delegați să ia microfonul simultan. Pentru un control mai avansat al întâlnirii, președintele poate folosi un laptop sau o tabletă care îi oferă capacitatea de a gestiona discuțiile prin activarea sau dezactivarea de la distanță a microfoanelor participante și schimbarea participanților din lista de așteptare în lista vorbitorilor.

Reuniuni de succes

Fiecare întâlnire va fi fluentă, decisivă și profesionistă, datorită caracteristicilor avansate ale sistemului și fiabilității lui. Aniva este renumită pentru fiabilitatea sistemelor sale, indiferent de mărimea aplicației. Astfel, sistemele noastre de discuții cu componente de calitate superioară, împreună cu procese extinse de asigurare a calității, asigură că utilizatorii se vor bucura de întâlniri de înaltă productivitate. Dealerii și companiile de închiriere beneficiază, de asemenea, de costuri accesibile.

Sistemele noastre de Discuție

Biamp Devio

Biamp Devio

Bosch CCS 900 Ultro Discussion System

Bosch CCS 900 Ultro Discussion System

Televic D Cerno Discussion System

Televic D Cerno Discussion System

Televic Confidea G3

Televic Confidea G3

Televic Interpreter System

Televic Interpreter System

Televic uniCOS Multimedia

Televic uniCOS Multimedia

Televic Plixus MME

Televic Plixus MME

Televic Cocoon Discussion Software

Televic Cocoon Discussion Software

Alte soluții AV