Sistemele noastre de discutii digitale sunt ideale pentru aplicatii de conferinte de dimensiuni mici si mari. Ele se remarca prin tehnologia digitala si usurinta utilizarii. Unitatile se armonizeaza perfect cu echipamentul de contributie.

Inteligibilitate excelenta

Sistemele noastre ofera o excelenta inteligibilitate datorita procesarii audio digitale avansate si performantei superioare a microfonului si difuzoarelor. Difuzorul si microfonul sunt activate simultan pentru a crea o conversatie cat mai mai naturala, incurajand participantii sa participe mai usor la intalnire. Rezultatul? Fiecare cuvant vorbit este inteles de toti participantii, iar productivitatea este optimizata la fiecare intalnire.

Sedinte productive

Sistemele noastre de discutii reprezinta o alegere excelenta pentru aplicatiile de dimensiuni mici si mari. Presedintele poate ghida discutia, permitand delegatiilor individuale sa vorbeasca sau sa lase mai multi delegati sa ia microfonul simultan. Pentru un control mai avansat al intalnirii, presedintele poate folosi un laptop sau o tableta care ii ofera capacitatea de a gestiona discutiile prin activarea sau dezactivarea de la distanta a microfoanelor participante si schimbarea participantilor din lista de asteptare in lista vorbitorilor.

Reuniuni de succes

Fiecare intalnire va fi fluenta, decisiva si profesionista, datorita caracteristicilor avansate ale sistemului si fiabilitatii lui. Aniva este renumita pentru fiabilitatea sistemelor sale, indiferent de marimea aplicatiei. Astfel, sistemele noastre de discutii cu componente de calitate superioara, impreuna cu procese extinse de asigurare a calitatii, asigura ca utilizatorii se vor bucura de intalniri de inalta productivitate. Dealerii si companiile de inchiriere beneficiaza, de asemenea, de costuri accesibile.

Sistemele noastre de discutie

Biamp Devio
Bosch CCS 900 Ultro Discussion System
Televic D Cerno Discussion System
Televic Confidea G3
Televic Interpreter System
Televic uniCOS Multimedia
Televic Plixus MME
Televic Cocoon Discussion Software

Alte solutii AV