Solutiile noastre reprezinta cele mai inteligente, mai practice si mai usoare proiectoare profesionale disponibile. Timpuri scurte de livrare, bugete corecte si asteptari inalte. Toate acestea fac parte din arsenalul nostru.

Maximizati-va spatiul, captivati publicul

Maximizati spatiul fara a sacrifica impactul vizual cu una dintre cele mai scurte distante de aruncare de pe piata. Imbunatateste-ti continutul creand canale cu diagonala de pana la 140 "in modul peisaj sau portret, adaugand cu usurinta capabilitati de interactivitate si executand simultan mai multe aplicatii. Cu alegerea rapoartelor standard HD sau ultra-largi, proiectoarele va permit sa creati si sa impartasiti experiente unice ale utilizatorilor, indiferent daca se afla in sala de clasa, in sala de conferinte sau in mediul comercial.

Performanta care elimina limitele

Fezabile pe proiecte mari, inclusiv cartografiere proiectie sau proiectie multi-array, folosind deformare pe baza de camera si amestecare. Manipularea si instalarea sunt, de asemenea, mai usoare, datorita acestui design usor si compact si a capacitatii de rulare prin bucla. Obtineti imagini de inalta precizie si o reproducere a culorilor fara egal cu o functionare super-silentioasa pentru prezentari si afisaje. Sprijinita de garantiile si serviciile de top din industrie, puteti avea incredere in investitia dvs.

Performanta deschide noi cai

Intelegem ca cerintele dvs. pentru ziua de azi nu vor fi cele de maine. Proiectoarele noastre sunt disponibile in mai multe configuratii de performanta software, oferindu-va diferite optiuni pentru a satisface nevoile dvs. de buget, luminozitate si rezolutie. Cu optiuni de configurare, cum ar fi rezolutia de 2K sau 4K, luminozitatea cuprinsa intre 20.000 - 30.0000 lumeni si rate de reimprospatare de 60Hz sau 120Hz, combinate cu cai de actualizare a performantei, platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie astazi, pregatindu-va in acelasi timp pentru viitor.

Proiectoarele noastre

Christie Boxer 2K20
Christie Captiva DHD400S
Christie M Series
Christie Q Series
Christie D13HD HS
Epson PowerLite 97H XGA 3LCD Projector
Epson PowerLite 4750W WXGA 3LCD Projector
Epson BrightLink 536Wi Interactive WXGA 3LCD Projector
Panasonic PT RZ370U
Panasonic PT AE8000U
Panasonic PT RQ13KU

Alte solutii AV