Solutiile noastre cuprind cea mai larga gama de optiuni in materie de proiectare de continut, atat in ceea ce priveste tehnologia de iluminare, cat si performantele.

Mai bun nu inseamna mai mare sau mai scump!

Specialistii nostri va pot oferi cea mai buna varianta in functie de aplicatie. Sala de curs? Sala de conferinte? Sala de teatru? Sala de cnematograf? Avem solutia optima atata in ceea ce priveste proiectorul cat si ecranul de proiectie. Obtineti imagini de inalta precizie si o reproducere a culorilor fara egal cu o functionare super-silentioasa pentru prezentari si afisaje.

Performanta care elimina limitele

Cu optiuni de configurare, cum ar fi rezolutia de 2K sau 4K, luminozitatea cuprinsa intre 20.000 - 30.0000 lumeni si rate de refresh de 60Hz sau 120Hz, platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie astazi, pregatindu-va in acelasi timp pentru viitor. Manipularea si instalarea sunt, de asemenea, mai usoare datorita unui design compact. Adaugati si garantiile si serviciile de mentenata oferite de noi si investitia dumneavoastra este total protejata.

Importanta suprafetei de proiectie

Ecranul de proiectie reprezinta o parte indispensabila a oricarui sistem de proiectie. Deoarece, indiferent de cat de bun poate fi proiectorul in sine, imaginea trebuie mereu proiectata pe o suprafata care permite publicului sa urmareasca in mod confortabil grafica si textul. In timp ce partea tehnica a unui ecran de proiectie se concentreaza pe functionare si instalare, suprafata ecranului de proiectie este de departe cel mai important element. Alegerea tipului de suprafata a ecranului determina capacitatea ecranului de a gestiona imaginile proiectate.

Proiectoarele si ecranele noastre de proiectie

Christie Boxer 2K20
Christie Captiva DHD400S
Christie M Series
Christie Q Series
Christie D13HD HS
Epson PowerLite 97H XGA 3LCD Projector
Epson PowerLite 4750W WXGA 3LCD Projector
Epson BrightLink 536Wi Interactive WXGA 3LCD Projector
Panasonic PT RZ370U
Panasonic PT AE8000U
Panasonic PT RQ13KU
Projecta Tensioned Descender Electrol
Projecta Tensioned Elpro Concept
Projecta ProScreen CSR
Projecta Elpro Large Electrol
Projecta Portable and Tripod Screen

Alte solutii AV