Mixere

Modelele noastre nu sunt doar mixere profesionale / amplificatoare, ele oferă de asemenea funcționalitatea unei interfețe audio digitale.

Soluția ideală pentru o mare varietate de aplicații

În timp ce pentru o multitudine de aplicații muzicale live o soluție integrată în formă de mixer alimentat a fost de mult o alternativă dovedită și preferată, produsele noastre, cu profilul lor de performanță flexibil, și-au găsit de curând locul și în locații precum hoteluri, biserici, hale, școli de muzică, cluburi și restaurante, în mod natural, fiind convenabile, compacte și foarte ușor de utilizat.

PLUG’N PLAY

Playerul audio recunoaște drive-uri USB și hard-discuri și redă fișiere mp3 și wav. Selecția presetărilor include cele mai populare efecte reverb, întârziere, cor și mixt. Dacă doriți, semnalul de efect poate fi amestecat cu magistrala AUX. Secțiunea de efecte poate fi activată / dezactivată de pe panoul frontal sau prin intermediul unei pedale. Selectarea meniului deschide ușa pentru o multitudine de setări și funcții suplimentare.

Sistem de mixare compact

Mixerele noastre se evidențiază nu numai prin designul prietenos și de înaltă calitate, ci mai ales prin caracteristicile sale interne, obținându-se astfel performanțe audio remarcabile. Cu un set de caracteristici foarte generos și versatilitate exemplară, este alegerea ideală pentru toate aplicațiile profesionale în care sunt necesare câteva canale și totuși o calitate foarte bună a sunetului.

Mixerele noastre

Dynacord Powermate 3

Dynacord Powermate 3

Dynacord PM 502

Dynacord PM 502

Dynacord CMS 3

Dynacord CMS 3