Matrici video

Matricile video reprezintă o alegere excelentă pentru sistemele A/V în afara amplasamentului sau fără pilot, în special în medii sensibile, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Placi modulare de fibră optică I / O

Versiunile "multimode" suportă fibră la 850 nm, care este utilizată în mod obișnuit în clădiri sau facilități cu distanțe de transmisie moderate până la 2 km (1,25 mile). Versiunile cu un singur mod suportă o fibră la 1310 nm. Fibra unică oferă o capacitate de transmisie pe distanțe lungi de până la 30 km. Se utilizează în spații foarte mari, cum ar fi spitalele și stadioanele, și pentru conectarea pe distanțe foarte lungi între unități precum campusurile universitare sau corporative.

Migrația către distribuția video 4K

Matricile noastre video acceptă și direcționează fără pierderi video 4K, audio multi-canal și control, permițând un sistem de distribuție de până la 1000x1000 și mai mare. Serverele și receptoarele sunt capabile să trimită imagini video de 4K până la 4096x2160 la 30 Hz cu un spațiu de culoare 4: 4: 4. Acest lucru permite ca sistemele existente să fie ușor de actualizat până la rezoluții de 4K, fără a fi necesară nici o actualizare a cablului, a hardware-ului, a software-ului sau a firmware-ului pentru matrice, simplificând calea de migrare către video 4K.

Proiectat pentru sisteme securizate

Comutarea prioritară atribuie un nivel de securitate de la unu la șase pentru fiecare intrare, șase fiind cel mai înalt nivel. O ieșire poate fi legată doar de o intrare la același nivel de securitate sau mai mică, împiedicând accesul neautorizat de la unu la șase pentru date sensibile. De exemplu, o ieșire la nivelul de securitate 5 poate fi legată de intrări care sunt nivel de securitate de cinci sau mai mici. Cu toate acestea, o ieșire la nivelul unu, cel mai mic nivel, poate fi legată numai de intrările care sunt, de asemenea, nivelul unu. Comutarea prioritară este utilă în sistemele cu niveluri multiple de clasificare a securității.

Matricile noastre video

Extron FOX Matrix 3200

Extron FOX Matrix 3200

Extron ISM 824

Extron ISM 824

Extron MTPX 168

Extron MTPX 168

Extron XTP II CrossPoint 6400

Extron XTP II CrossPoint 6400

Alte soluții AV