Avem o gama foarte variata de ecrane de proiectie cu design elegant. De la electrice la manuale, cu montaj pe perete sau in tavan, cu sistem de tensionare cu filet pentru o suprafata perfect ecranata.

Montaj pe perete sau in tavan

Daca nu puteti ascunde carcasa in tavan, utilizati un ecran de proiectie care merita observat, usor de montat pe perete sau in tavan datorita sistemului Easy Install. Datorita Easy Install plug and play, conectarea ecranului la alimentare sau unul dintre numeroasele accesorii este rapida si usoara. Carcasa si suprafata ecranului de proiectie pot fi realizate exact la dimensiunea potrivita, iar carcasa este disponibila in orice culoare pentru o integrare optima in orice interior. Motorul de mare viteza are amortizoare de cauciuc pentru o functionare cu zgomot redus.

Importanta suprafetei de proiectie

Ecranul de proiectie reprezinta o parte indispensabila a oricarei prezentari. Deoarece, indiferent de cat de bun poate fi proiectorul in sine, imaginea trebuie mereu proiectata pe o suprafata care permite mai multor spectatori sa vada grafica si sa citeasca confortabil textul. In timp ce ingineria tehnica a unui ecran de proiectie bun se concentreaza partial pe functionare si instalare, suprafata ecranului de proiectie este de departe cel mai important element. Alegerea tipului de suprafata a ecranului determina capacitatea ecranului de a gestiona imaginile proiectate.

Granularitatea suprafetei

Claritatea unei imagini sta in detaliile microscopice. Tehnologia noastra de vinil asigura o suprafata premium, astfel incat fiecare pixel sa fie conservat. Cand va uitati atent la un ecran de proiectie, multe suprafete sunt grunjoase, iar altele au variatii microscopice la suprafata. Acest lucru duce la "pierderea" de pixeli si la "zgomot" in imagine deoarece suprafata nu poate reflecta perfect imaginea proiectata. Odata cu avansarea rezolutiei de proiectie, conservarea pixelilor devine mult mai importanta pentru a pastra claritatea imaginii dvs.

Ecranele noastre de proiectie

Projecta Tensioned Elpro Concept
Projecta ProScreen CSR
Projecta Elpro Large Electrol
Projecta Portable and Tripod Screen
Projecta Tensioned Descender Electrol

Alte solutii AV