Ecrane de Proiecție

Avem o gamă foarte variată de ecrane de proiecție cu design elegant. De la electrice la manuale, cu montaj pe perete sau în tavan, cu sistem de tensionare cu filet pentru o suprafață perfect ecranată.

Montaj pe perete sau în tavan

Dacă nu puteți ascunde carcasa în tavan, utilizați un ecran de proiecție care merită observat, ușor de montat pe perete sau în tavan datorită sistemului Easy Install. Datorită Easy Install plug and play, conectarea ecranului la alimentare sau unul dintre numeroasele accesorii este rapidă și ușoară. Carcasa și suprafața ecranului de proiecție pot fi realizate exact la dimensiunea potrivită, iar carcasa este disponibilă în orice culoare pentru o integrare optimă în orice interior. Motorul de mare viteză are amortizoare de cauciuc pentru o funcționare cu zgomot redus.

Importanța suprafeței de proiecție

Ecranul de proiecție reprezintă o parte indispensabilă a oricărei prezentări. Deoarece, indiferent de cât de bun poate fi proiectorul în sine, imaginea trebuie mereu proiectată pe o suprafață care permite mai multor spectatori să vadă grafica și să citească confortabil textul. În timp ce ingineria tehnică a unui ecran de proiecție bun se concentrează parțial pe funcționare și instalare, suprafața ecranului de proiecție este de departe cel mai important element. Alegerea tipului de suprafață a ecranului determină capacitatea ecranului de a gestiona imaginile proiectate.

Granularitatea suprafeței

Claritatea unei imagini stă în detaliile microscopice. Tehnologia noastră de vinil asigura o suprafață premium, astfel încât fiecare pixel sa fie conservat. Când vă uitați atent la un ecran de proiecție, multe suprafețe sunt grunjoase, iar altele au variații microscopice la suprafață. Acest lucru duce la "pierderea" de pixeli și la "zgomot" în imagine deoarece suprafața nu poate reflecta perfect imaginea proiectată. Odată cu avansarea rezoluției de proiecție, conservarea pixelilor devine mult mai importantă pentru a păstra claritatea imaginii dvs.

Ecranele noastre de proiecție

Projecta Tensioned Elpro Concept

Projecta Tensioned Elpro Concept

Projecta ProScreen CSR

Projecta ProScreen CSR

Projecta Elpro Large Electrol

Projecta Elpro Large Electrol

Projecta Portable and Tripod Screen

Projecta Portable and Tripod Screen

Projecta Tensioned Descender Electrol

Projecta Tensioned Descender Electrol

Alte soluții AV