Display-uri

Afișați imagini realiste și texte clare, cu o varietate de tipuri și configurații pentru suporturi media. Aduceți următoarea generație a calității imaginii UHD în mediul dvs. comercial.

Detalii ultra-realiste

Livrați mesajele dvs. promoționale 24/7 în rezoluție Ultra-High Definition (UHD), cu o calitate a imaginii de ultimă generație concepută pentru un mediu comercial. Afișați diferite surse video pe același ecran la rezoluția lor naturală Full High Definition (FHD), fiecare dintr-o sursă diferită de FHD fără a fi nevoie de o componentă separată, folosind imagini în imagine (PIP) și imagini cu imagine ( PBP) activate în rezoluția UHD. Instalați cu ușurință afișajul în orientare portret cu modul pivot.

Creați o zonă de afișare raționalizată

Companiile de azi, inclusiv băncile, restaurantele, comercianții cu amănuntul și multe altele, utilizează din ce în ce mai mult semnale digitale pentru a comunica, educa și servi clienții lor. Utilizarea display-urilor continuă să crească și datorită capacității lor de a oferi text și imagini mai clare, UHD devenind tehnologia momentului în materie de afișare. Cu cea mai recentă tehnologie UHD, companiile pot transmite mesaje și informații importante la cele mai înalte standarde de calitate a imaginii.

Atrageți clienți noi și îmbunătățiți vizibilitatea brand-ului

SMART Signage are un design nou și oferă rezoluție de 3.840 x 2.160, suport PIP multi-format, suport DP 1.2, suport portbagaj (SBB), orientare portret sau peisaj și funcționare fiabilă 24/7 pentru o uimitoare flexibilitate și claritate a imaginii. Textul afișat pe seria QMD în UHD este foarte clar datorită densității ridicate a pixelilor. Imaginile de înaltă definiție, precum fotografiile și videoclipurile, sunt vizibile cu cele mai mici detalii pentru o experiență vizuală hiperrealistă și imersivă.

Display-urile noastre

LG Dual view Curved Tiling OLED Signage 65EE5PC

LG Dual view Curved Tiling OLED Signage 65EE5PC

LG LW540S

LG LW540S

LG Interactive Screen with Ultra HD Picture Quality

LG Interactive Screen with Ultra HD Picture Quality

Prestigio Multiboard L Series

Prestigio Multiboard L Series

Projecta FullVision

Projecta FullVision

Projecta Parallax

Projecta Parallax

Samsung QMD Smart Signage

Samsung QMD Smart Signage

Samsung SMART Signage PHF PMF Series

Samsung SMART Signage PHF PMF Series

Alte soluții AV