Display-urile sunt adesea elementul central al mediilor în care au fost instalate. Acestea pot fi folosite pentru a distribui catre auditoriu continut multimedia live sau preinregistrat. Acestea pot include și capabilități interactive, cum ar fi afisaje multi-touch care pot fi utilizate in medii de vanzare sau centre expozitionale.

Afisati imagini realiste si texte clare

Aduceti urmatoarea generatie a calitatii imaginii in mediul dvs. comercial. Livrati mesaje promotionale 24/7 in rezolutie Ultra-High Definition (UHD), cu o calitate a imaginii conceputa special pentru a impresiona. Afisati diferite surse video pe acelasi ecran, chiar daca provin de pe device-uri diferite, fara a fi nevoie de o componenta separata. Se poate instala cu usurinta afisajul in orientare portret cu modul pivot.

Creati o zona de afisare rationalizata

Bancile, restaurantele, retailerii, agentiile de turism, imobiliare si multe altele, utilizeaza din ce in ce mai mult display-urile digitale pentru a comunica, educa si servi clientii lor. Utilizarea display-urilor continua sa creasca si datorita capacitatii lor de a oferi text si imagini mai clare. Cu cea mai recenta tehnologie UHD, companiile pot transmite mesaje si informatii importante la cele mai inalte standarde de calitate a imaginii.

Atrageti clienti noi si imbunatatiti vizibilitatea brand-ului

Toate display-urile noastre prezinta un design modern si nu ofera rezolutie sub 3.840 x 2.160. Alte functii precum orientare portret sau peisaj si functionalitate fiabila 24 de ore pe zi completeaza tabloul unei experiente extraordinare. Textul afisat este foarte clar datorita densitatii ridicate a pixelilor. Imaginile de inalta definitie, precum fotografiile si videoclipurile, sunt vizibile cu cele mai mici detalii pentru o experienta vizuala hiperrealista si imersiva.

Display-urile noastre

LG Dual view Curved Tiling OLED Signage 65EE5PC
LG LW540S
LG Interactive Screen with Ultra HD Picture Quality
Prestigio Multiboard L Series
Projecta FullVision
Projecta Parallax
Samsung QMD Smart Signage
Samsung SMART Signage PHF PMF Series

Alte solutii AV