Afisati imagini realiste si texte clare, cu o varietate de tipuri si configuratii pentru suporturi media. Aduceti urmatoarea generatie a calitatii imaginii UHD in mediul dvs. comercial.

Detalii ultra-realiste

Livrati mesajele dvs. promotionale 24/7 in rezolutie Ultra-High Definition (UHD), cu o calitate a imaginii de ultima generatie conceputa pentru un mediu comercial. Afisati diferite surse video pe acelasi ecran la rezolutia lor naturala Full High Definition (FHD), fiecare dintr-o sursa diferita de FHD fara a fi nevoie de o componenta separata, folosind imagini in imagine (PIP) si imagini cu imagine ( PBP) activate in rezolutia UHD. Instalati cu usurinta afisajul in orientare portret cu modul pivot.

Creati o zona de afisare rationalizata

Companiile de azi, inclusiv bancile, restaurantele, comerciantii cu amanuntul si multe altele, utilizeaza din ce in ce mai mult semnale digitale pentru a comunica, educa si servi clientii lor. Utilizarea display-urilor continua sa creasca si datorita capacitatii lor de a oferi text si imagini mai clare, UHD devenind tehnologia momentului in materie de afisare. Cu cea mai recenta tehnologie UHD, companiile pot transmite mesaje si informatii importante la cele mai inalte standarde de calitate a imaginii.

Atrageti clienti noi si imbunatatiti vizibilitatea brand-ului

SMART Signage are un design nou si ofera rezolutie de 3.840 x 2.160, suport PIP multi-format, suport DP 1.2, suport portbagaj (SBB), orientare portret sau peisaj si functionare fiabila 24/7 pentru o uimitoare flexibilitate si claritate a imaginii. Textul afisat pe seria QMD in UHD este foarte clar datorita densitatii ridicate a pixelilor. Imaginile de inalta definitie, precum fotografiile si videoclipurile, sunt vizibile cu cele mai mici detalii pentru o experienta vizuala hiperrealista si imersiva.

Display-urile noastre

LG Dual view Curved Tiling OLED Signage 65EE5PC
LG LW540S
LG Interactive Screen with Ultra HD Picture Quality
Prestigio Multiboard L Series
Projecta FullVision
Projecta Parallax
Samsung QMD Smart Signage
Samsung SMART Signage PHF PMF Series

Alte solutii AV