Odata cu trecerea la generarea de conținut, iar accesul la echipamentele de editare video creste, din ce in ce mai multe grupuri devin broadcasteri. Indiferent dacă vă dezvoltați primul studio in-house sau sunteți un veteran al industriei de broadcast, putem raspunde celor mai exigente cereri.

Flexibilitate

Solutiile noastre de broadcast acopera o gama larga de nevoi si utilizeaza tehnologiile de ultima generatie 4K, HD si UHD. Experienta noastra in domeniu ne face sa putem sustine cererile venite din zona media, caselor de productie si clientilor comerciali din toata lumea. Solutiile noastre permit creearea rapida a unui mediu de productie de inalta calitate, indiferent de conditiile geografice si meteorologice.

Conectivitate wireless si LAN

Va puteti conecta la punctele de acces wireless si la Internet printr-o mufa Ethernet 10/100. Pentru a imbunatati calitatea conexiunii, va recomandam sa conectati dispozitivul la un punct de acces Ubiquiti pentru un semnal WiFi robust, de pana la cateva mii de metri. Utilizatorii pot calibra echilibrul de alb, nuanța si profilul de culoare al fiecărei camere, iar daca aveti nevoie de o calibrare rapida, aplicația poate ajusta cromaticc toate fluxurile video simultan pentru a oferi instantaneu o imagine echilibrata.

Pregatirea este esentiala

Suntem pregatiti sa ascultam proiectele si ideile dvs. pana la cel mai intim detaliu. In timpul intalnirilor noastre preliminare vom stabili scopul principal al proiectului si un buget estimativ, precum si termene de livrare. Multi clienti au fost reticenti fata de aceste intalniri preliminare, dar evolutia ulterioara a proiectului a dovedit cat de importanta este aceasta etapa.

Alte solutii AV