Tehnologii de top de proiectie digitala, display si audio

Selectati de la producatori de renume pentru componente A/V, suporturi, panouri de patch-uri, cabluri si multe altele. Eliminati complexitatea designului de sistem consultand expertii nostri de IP. Viteza de desfasurare a proiectului creste, pe masura ce simplificam lantul de aprovizionare prin consolidarea transporturilor si a cheltuielilor, minimizarea comenzilor de achizitie, efectuarea testarii DOA si gestionarea inventarului

Proiectoare

Solutiile noastre reprezinta cele mai inteligente, mai practice si mai usoare proiectoare profesionale disponibile. Timpuri scurte de livrare, bugete corecte si asteptari inalte. Toate acestea fac parte din arsenalul nostru.

Display-uri

Afisati imagini realiste si texte clare, cu o varietate de tipuri si configuratii pentru suporturi media. Aduceti urmatoarea generatie a calitatii imaginii UHD in mediul dvs. comercial.

Ecrane de Proiectie

Avem o gama foarte variata de ecrane de proiectie cu design elegant. De la electrice la manuale, cu montaj pe perete sau in tavan, cu sistem de tensionare cu filet pentru o suprafata perfect ecranata.

Table Interactive

Solutii pentru educatie: de la gradinita la scoli si universitati. Seturi de aplicatii menite sa sporeasca eficienta, interactiunea si modalitatile suplimentare de transmitere a informatiilor.

Video Wall-uri

Controlul digital complet al culorilor si al gradarii la fiecare micro oglinda are ca rezultat imagini de o calitate superioara si o culoare si luminozitate uniforma, chiar si între centrul și marginile video wall-ului.

Sisteme de Discutie

Sistemele noastre de discutii digitale sunt compatibile cu aplicatii de conferinte mici si mari. Ele se remarca prin tehnologia digitala si usurinta de utilizare. Unitatile sunt placute ochilor si se armonizeaza perfect cu echipamentul de contributie.

Sisteme de Sonorizare

Perfect pentru a obtine un sunet natural, de inalta calitate, cu setare rapida si usoara. Oriunde este nevoie. Nu este nevoie de cunostinte tehnice prealabile. Compatibil cu brandurile de microfon radio disponibile in prezent.

Sisteme de Vot

Solutie discreta care este perfecta pentru salile de conferinte fara un sistem de sunet existent. Abilitatea de a conecta casti asigura accesibilitatea pentru persoanele cu deficiente de auz.

Mixere

Modelele noastre nu sunt doar mixere profesionale / amplificatoare; ele ofera de asemenea functionalitatea unei interfete audio digitale. Aceasta sustine patru canale audio prin intermediul carora mixerul poate fi integrat intr-un mediu de inregistrare digitala.

Matrici Video

Matricile video reprezinta o alegere excelenta pentru sistemele A/V in afara amplasamentului sau fara pilot, in special in medii sensibile, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Caracteristici cum ar fi sistemele de auto-monitorizare, putere redundanta si sisteme de racire, fac ca solutiile noastre sa fie fiabile.

Broadcast

Solutiile noastre de broadcast permit profesionistilor sa transmita video de 1080p HD pe latime de banda cumulata de la mai multe interfete de retea, inclusiv 3G / 4G / LTE, WiFi, BGAN, Ethernet * si Fiber.

Comanda si control

Camerele de comanda si control sunt in continua evolutie. Cu noile afisaje video speciale pentru camere de control si software de colaborare in aceste medii critice de misiune, solutiile noastre va ofera fiabilitatea si siguranta dorita.