Tehnologii de top de proiectie digitala, display si audio

Selectati de la producatori de renume pentru componente A/V, suporturi, panouri de patch-uri, cabluri si multe altele. Eliminati complexitatea designului de sistem consultand expertii nostri de IP. Viteza de desfasurare a proiectului creste, pe masura ce simplificam lantul de aprovizionare prin consolidarea transporturilor si a cheltuielilor, minimizarea comenzilor de achizitie, efectuarea testarii DOA si gestionarea inventarului

Proiectoare si ecrane de proiectie

Solutiile noastre cuprind cea mai larga gama de optiuni in materie de proiectare de continut, atat in ceea ce priveste tehnologia de iluminare, cat si performantele

Display-uri si accesorii

Display-urile sunt adesea elementul central al mediilor în care au fost instalate. Acestea pot fi folosite pentru a distribui catre auditoriu continut multimedia live sau preinregistrat. Acestea pot include și capabilități interactive, cum ar fi afisaje multi-touch care pot fi utilizate in medii de vanzare sau centre expozitionale.

Table Interactive

Solutii pentru educatie: de la gradinita la scoli si universitati. Seturi de aplicatii menite sa sporeasca eficienta, interactiunea si modalitatile suplimentare de transmitere a informatiilor.

Video Wall-uri

Video wall-urile sunt adesea elementul central în diverse medii: dispecerate, campusuri universitare, magazine, săli de întâlnire, lobby-uri, sali de spectacole, camere de comanda si control, hoteluri, aeroporturi.

Sisteme de discutii si vot

Fiecare sala de conferinta e diferita, dar un lucru e clar: trebuie sa auzim, sa vorbim si sa luam decizii beneficiind de claritate si siguranta. Fie ca sunt wireless sau cu fir, fie ca se impune necesitatea votului, traducerii simultane sau urmarirea vorbitorului activ, avem solutii de la simplu la complex.

Sisteme de Sonorizare

Sistemele audio se regasesc in locuri diverse cum ar fi sali de spectacole, sali de conferinta, spitale, etc. Un sistem audio proiectat in mod corespunzator este critic in orice mediu.

Broadcast

Odata cu trecerea la generarea de conținut, iar accesul la echipamentele de editare video creste, din ce in ce mai multe grupuri devin broadcasteri. Indiferent dacă vă dezvoltați primul studio in-house sau sunteți un veteran al industriei de broadcast, putem raspunde celor mai exigente cereri.

Infrastructura AV si sisteme de comanda si control

Echipmentele de infrastructura si control faciliteaza comutarea, distributia, transportul si conversia semnalelor audio-video, transformand elementele disparate intr-un tot unitar.