christie-extreme-series-LCD-flat-panel-main3-anivaChristie® vă prezintă noua serie Extreme Series​ cu panouri LCD video wall. Este compusă din patru modele: FHD553-XE, FHD553-XE-R, FHD553-XE-H și FHD553-XE-HR și include o gamă de niveluri de luminozitate și o platformă electronică avansată. Proiectat pentru pereți video impresionanți, seria Extreme este cea mai bună experiență de vizionare și va completa familia Christie Aspect pentru a oferi o gamă completă de opțiuni pentru produse, inclusiv: dimensiune bezel, luminozitate, putere, conectivitate și preț.

Cu potrivirea avansată a panourilor, luminozitatea și culoarea fiecărui panou sunt pre-calibrate, eliminând majoritatea ajustărilor de imagine necesare în mod obișnuit la instalarea pereților video. Caracteristica inteligentă a luminii poate regla automat luminozitatea fiecărui panou pentru uniformitate pe întregul perete video și pentru a menține o performanță consistentă pe întreaga sa durată de viață. Cu un slot OPS, aceste panouri acceptă o varietate de module de procesare încorporate, cum ar fi Christie Phoenix ™ EP, pentru o soluție completă de perete video care este perfectă pentru medii critice de vizualizare.

Cu un cadru extrem de îngust, Seria Extreme este potrivită pentru facilități guvernamentale, utilități publice, securitate și supraveghere, telecomunicații și transport. Seria Extreme este, de asemenea, ideală pentru prezentări artistice și arhitecturale, lobby-uri corporative, învățământ superior, puncte de vânzare, instituții financiare, arene și stadioane.

“Panourile premium din seria Christie’s Extreme continuă angajamentul Christie de a fi un furnizor de soluții end-to-end pentru nevoile ProAV de pe piață”, a declarat Andy Clipsham, senior product manager, Christie. “Cu seria Performance, Ultra și Extreme” a panourilor LCD, avem cerințele clienților noștri de perete video acoperite. ”

Seria Christie Extreme este livrată începând cu luna ianuarie 2017 cu o garanție de 3 ani pentru piese și pentru montaj.

Despre Christie

Christie Digital Systems USA, Inc. este o companie globală în domeniul tehnologiilor vizuale și audio și este o filială deținută în totalitate de Ushio, Inc., Japonia, (JP: 6925). Prin stabilirea consecventă a standardelor, fiind primul care a lansat pe piață unele dintre cele mai avansate proiectoare și display-uri complete ale sistemului, Christie este recunoscută drept una dintre cele mai inovatoare companii de tehnologie vizuală din lume. De la afișele de vânzare cu amănuntul până la Hollywood, centrele de comandă critice ale misiunilor la sălile de clasă și simulatoarele de instruire, soluțiile și proiectorii de afișare de la Christie captează atenția publicului din întreaga lume cu imagini dinamice și uimitoare. Vizitați www.christiedigital.com pentru mai multe informații.