Clientul nostru din Grecia ia foarte în serios sălile de conferință. Sălile de conferințe complet integrate reprezintă o parte esențială a strategiei lor de comunicare. Astfel, focusul a fost pe  crearea unei experiențe solide atât pentru angajați cât și pentru colaboratori. Sălile sunt dotate cu sistem de conferințe audio și video care să permită o conexiune rapidă cu colegii și partenerii de afaceri din întreaga lume.

aniva-atena-2

Microfoanele încorporate în masă oferă o recepție clară a vocii și o cameră PTZ montată sub display-uri. Sistemele de afișare video “high def” permit prezentatorilor să afișeze rapid conținutul de pe un PC pe display, iar conectorii de pe masă îl ajută să distribuie informații în timp real și de pe laptop. Toate sistemele dispun de un display touch de înaltă calitate, care oferă un control complet asupra sistemului audiovizual printr-o interfață prietenoasă.

aniva-atena-3

Lounge-ul are un ecran de proiecție și două display-uri capabile să difuzeze conținut video personalizat sau prin cablu TV. Display-urile dispun de conectica pentru computere pentru orice tip de eveniment sau întâlniri de afaceri ad-hoc. Claritatea excepțională și flexibilitatea sistemului permite o configurare rapidă în funcție de nevoile utilizatorilor.