ELEMENT ONE - Integrable Retractable Monitor Solutions

Design-ul și inovația au fost întotdeauna în prim plan pentru cultura promovată de Aniva. Soluții cu display-uri retractabile, integrabile & echipamente AV pentru a realiza întâlniri la nivel inalt, fac parte din ADN-ul nostru.

Refuzul nostru categoric de a face compromisuri cu privire la calitatea materialelor, progresul tehnic și, desigur, estetica, a facut această companie să progreseze. Ne mândrim că suntem și vom fi în continuare inovatori în tehnologia de monitorizare a sălilor de ședință.

Progresele uriașe în tehnologia de display și echipamente AV, au fost abordate și încorporate în procesul de dezvoltare a pieței. Includerea lor rapidă în gama noastră de produse, ne-a atras atenția asupra faptului că, foarte mulți oameni importanți se bazează pe display-urile noastre, pe soluțiile integrate de display retractabil, pentru a ține o sendință, o sesiune de judecată, dezbateri parlamentare sau întâlniri de consiliu.

Scopul nostru este de a oferi tehnologie solidă și de încredere, discretă, soluții de display elegante, integrabile si retractabile, pentru a facilita comunicarea.

Display-urile element one oferite de aniva sunt unice

Noi suntem tot timpul deschisi noilor provocari –  găsim intotdeuna soluții adaptate în mod individual pentru tine. Fiecare detaliu contează. Fiecare dorință, fiecare șurubel. Fiecare “Cum te pot ajuta?”. Totul.

Display-urile retractabile aniva – îți schimbă viziunea într-un mod revoluționar…cu adevarat revoluționar.

sursa: elementone.com