birou 1

De curând ANIVA s-a mutat în casă nouă, în București, Sectorul 1, pe strada Vasile Gherghel, la nr.79. Necesitatea relocării a fost determinată de creșterea constantă a companiei în ultimii ani. Noul sediu, dedicat în primul rând partenerilor ANIVA, este un spațiu modern, cu dotări inovative, oferind soluții customizate la cheie, de la proiectare și documentare până la instalare formare și service.  Ambientul este unul prietenos si primitor, grație design-ului deosebit, realizat împreună cu colaboratorii companiei.

Ne bucurăm că de acum înainte îi vom primi pe partenerii noştri într-o locație centrală, care va avea capacitatea de a răspunde într-un mod mai eficient așteptărilor partenerilor noștri, care au contribuit la dezvoltarea companiei noastre. Mutarea în noul sediu face parte din planul nostru de modernizare si ofera posibilitatea partenerilor nostri de a intra in contact direct cu tehnologia prin solutiile integrate prezentate in showroom-ul nostru.” , a declarat Ionela Ivănuș – CEO ANIVA.

La inaugurare au participat deopotrivă, cei mai importanți colaboratori cat și cei mai fideli parteneri ai noștri. A fost o petrecere reușită încheiată doar sub amenințarea unei noi zile de munca, în care va trebui sa fim la înălțime pentru partenerii noștri, ca în fiecare zi.

birou 2