Image result for green garden odobesti

Situat în judeţul Vrancea, Odobești, Green Garden Odobeşti este un resort complet, oferind servicii diversificate şi de calitate, incluzând o pensiune, un restaurant, o cafenea, terasă şi piscină, toate spre încântarea turiştilor. Întotdeauna în căutare de nou, Green Garden Odobeşti a ales modernizarea, iar în anul 2014 ANIVA TECHNOLOGY a furnizat, configurat şi instalat un sistem media club.

Servicii:

– realizarea unui sistem audio și lumini profesional în cadrul unui salon de evenimente din zona Vrancea. Sistemul este compus din component de sunet și component de lumini profesionale. Partea de sunet a fost realizată în urma unui studiu acustic realizat la fața locului. După procesarea datelor rezultate din studiul acustic efectuat a fost conceput un sistem format din boxe, amplificatoare și procesoare de sunet interconectate astfel încât să formeze un sistem unitar.

– partea de lumini profesionale a fost realizată cu ajutorul unor movinghead-uri de generație nouă bazate pe tehnologie LED, și cu ajutorul unor Pari pe LED. Acestea din urmă au fost interconectate împreuna cu ajutorul cablurilor DMX, comanda lor realizându-se cu ajutorul unei interfețe de control DMX și a unui soft specializat. Ambele componente, atât cea de sunet, cât și cea de curent au fost realizate ținându-se cont și de dorințele beneficiarului.