biamp devioDevio este un instrument de colaborare pentru spațiile de birouri moderne, care aduce brandul Biamp în birourile mai mici.

O idee care începe pe desktop sau într-un cubical devine rapid o sesiune de brainstorming spontană. Pentru a menține conversația, participanții trebuie să poată muta fără probleme discuția de pe desktop și să o extindă în camera de discuții. Devio este o extensie naturală a modului în care oamenii lucrează în fiecare zi și pot fi utilizate cu orice afișaj, aplicație client sau cameră USB.

Ca soluție single-box, Devio este dotat cu tehnologie de conferințe, făcând toată munca pentru dumneavoastră. Microfonul are trei zone de 120 de grade, oferind o acoperire completă de 360 de grade a spațiului de întâlnire. Microfonul Devio urmărește și amestecă în mod inteligent conversația din jurul mesei, permițând participanților la conferințe de la distanță să experimenteze conversația în timp ce se desfășoară, oferind o experiență în timp real, colaborativă. De asemenea, este inclusă tehnologia noastră de anulare a ecoului acustic (AEC) pentru a diminua ecourile și feedback-ul, precum și reducerea zgomotului care monitorizează dinamic camera pentru a reduce sau elimina zgomotul de fundal nedorit. Rezultatul este o calitate excepțională a sunetului pentru participanții la apeluri de la depărtare.

Caracteristici

  • Utilizează driverele standard Windows și Mac OS X – nu sunt necesare software-uri, drivere sau aplicații suplimentare pentru a folosi Devio pentru conferințe audio
  • USB 3.0 permite unui client să se conecteze la laptopul său pentru a folosi tehnologia in-room pentru conferințe audio și video
  • Microfonul cu 8 elemente oferă acoperire de 360 de grade pentru un sunet clar și concis
  • Acțiunea de anulare a ecoului elimină zgomotul nedorit pentru conversații clare și directe la depărtare
  • Designul compact permite instalarea și plasarea flexibilă, inclusiv submăsurarea
  • Optimizează spațiul audio prin funcția de auto-configurare
  • Dispune de o garanție de doi ani
biamp devio 1