Detecție efracție

Siguranța pe primul loc

Un sistem de alarmă performant detectează intrușii și vă ajută să vă protejați spațiul. Aflați despre echipamentele și conceptele de bază pe care trebuie să le înțelegeți atunci când vine vorba de un sistem de securitate. Ce este un sistem anti-efracție? Cum funcționează? Ce produse sunt necesare pentru a face un sistem de alarmă profesionist ? Doar întrebați unul dintre specialiștii noștri și vă va ajuta să găsiți detectorul potrivit pentru nevoile dvs. speciale de securitate.

Securitate pe care vă puteți baza

Fie că vă asigurați locuința, magazinul, o bancă, un muzeu, sau o facilitate guvernamentală, aveți nevoie de încredere în sistemele dvs anti-efracție. Cu ani de experiență în spate și cu o obsesie pentru produse de înaltă calitate, Aniva vă poate oferi un sistem fezabil , minimizând timpii de instalare și complexitatea excesivă. Mii de utilizatori rezidențiali și comerciali se bazează pe Aniva pentru o detecție superioară a intruziunilor.

Rată de detecție excelentă

Sistemul analizează în mod inteligent mișcarea pentru un răspuns aproape instantaneu la intruși. Detectoarele se adaptează automat la mediul, prin compensarea fluctuațiilor de temperatură, astfel încât să aveți garantată o performanță optimă, indiferent de schimbarea condițiilor de mediu. Detectarea inteligentă a intruziunilor este un echilibru delicat între răspunsul la încălcări reale de securitate și ignorarea surselor de alarme false costisitoare. Aniva oferă o gamă largă de modele de detector, care stabilesc standardul pentru fiabilitate și detectare rapidă.

Fără alarme false

Detectorii noștri procesează adaptiv sunetele, pentru a diferenția oamenii de sursele false de alarmă, cum ar fi un ventilator de tavan sau un obiect agățat. Pentru o fiabilitate crescută, senzorii duali procesează independent semnalele radar PIR și microwave Doppler și trebuie să fie "siguri" că există o alarmă înainte ca releul să se activeze. Camera optică sigilată împiedică, de asemenea, curenții și insectele să afecteze detectorul. Protecția față de animalele mici asigură o sensibilitate optimă pentru orice aplicație.

Produse anti-efracție

Bosch Conettix D6100IPv6 Communications Receiver

Bosch Conettix D6100IPv6 Communications Receiver

Bosch B942 Touch Screen Keypad

Bosch B942 Touch Screen Keypad

Bosch D1255RB Keypad

Bosch D1255RB Keypad

Bosch MX934i Multiplex PIR Intrusion Detector

Bosch MX934i Multiplex PIR Intrusion Detector

Bosch Professional Series TriTech Curtain Motion Detectors

Bosch Professional Series TriTech Curtain Motion Detectors

Bosch DS1108i Glassbreak Detector

Bosch DS1108i Glassbreak Detector

Bosch Remote Programming Software

Bosch Remote Programming Software