Detectie efractie

Un sistem de alarma performant detecteaza intrusii si va ajuta sa va protejati spatiul. Aflati despre echipamentele si conceptele de baza pe care trebuie sa le intelegeti atunci cand vine vorba de un sistem de securitate. Ce este un sistem anti-efractie? Cum functioneaza? Ce produse sunt necesare pentru a face un sistem de alarma profesionist ? Doar intrebati unul dintre specialistii nostri si va va ajuta sa gasiti detectorul potrivit pentru nevoile dvs. speciale de securitate.

Securitate pe care va puteti baza

Fie ca va asigurati locuinta, magazinul, o banca, un muzeu, sau o facilitate guvernamentala, aveti nevoie de incredere in sistemele dvs anti-efractie. Cu ani de experienta in spate si cu o obsesie pentru produse de inalta calitate, Aniva va poate oferi un sistem fezabil , minimizand timpii de instalare si complexitatea excesiva. Mii de utilizatori rezidentiali si comerciali se bazeaza pe Aniva pentru o detectie superioara a intruziunilor.

Rata de detectie excelenta

Sistemul analizeaza in mod inteligent miscarea pentru un raspuns aproape instantaneu la intrusi. Detectoarele se adapteaza automat la mediul, prin compensarea fluctuatiilor de temperatura, astfel incat sa aveti garantata o performanta optima, indiferent de schimbarea conditiilor de mediu. Detectarea inteligenta a intruziunilor este un echilibru delicat intre raspunsul la incalcari reale de securitate si ignorarea surselor de alarme false costisitoare. Aniva ofera o gama larga de modele de detector, care stabilesc standardul pentru fiabilitate si detectare rapida.

Fara alarme false

Detectorii nostri proceseaza adaptiv sunetele, pentru a diferentia oamenii de sursele false de alarma, cum ar fi un ventilator de tavan sau un obiect agatat. Pentru o fiabilitate crescuta, senzorii duali proceseaza independent semnalele radar PIR si microwave Doppler si trebuie sa fie "siguri" ca exista o alarma inainte ca releul sa se activeze. Camera optica sigilata impiedica, de asemenea, curentii si insectele sa afecteze detectorul. Protectia fata de animalele mici asigura o sensibilitate optima pentru orice aplicatie.

Sistemele noastre de Detectie Efractie

Bosch Conettix D6100IPv6 Communications Receiver
Bosch B942 Touch Screen Keypad
Bosch D1255RB Keypad
Bosch MX934i Multiplex PIR Intrusion Detector
Bosch Professional Series TriTech Curtain Motion Detectors
Bosch DS1108i Glassbreak Detector
Bosch Remote Programming Software