Despre Noi

O nouă viziune

Suntem profesioniști. Suntem inovatori. Schimbăm reguli. Oferim soluții. Suntem ANIVA. Timpul înseamnă bani, iar calitatea e neprețuită. Când aveți nevoie de soluții tehnologice oferite la timp și potrivite bugetului dumneavoastră nu trebuie sa vă gândiți la altă companie. Am construit relații puternice cu cele mai bune companii din domeniu, fie că e vorba de IT&C, Sisteme de securitate, Sisteme de comunicații, Amenajări audio-video, Sisteme de digital signage, Sisteme medicale, Instalații electrice sau Service și mentenanță.

Cine suntem?

ANIVA este o companie cu capital 100% românesc cu sediul în București. Suntem unul dintre puținii specialiști din România, cu acces la portofoliile celor mai importanți producători, aspect ce ne permite posibilitatea de a oferi consiliere neutră, selecții independente, flexibilitate maximă și de a furniza soluții optime din punct de vedere calitate/cost.

Echipa noastră este formată dintr-un grup divers de oameni foarte talentați și calificați, care lucrează împreună pentru satisfacerea clienților noștri. Furnizorii asigură tehnologia care stă la baza construirii soluțiilor noastre. Inginerii aduc expertiza tehnică pentru a face implementarea soluțiilor ușoară, simplă și elegantă. Și nu în ultimul rând, managerii de proiect se vor asigura că integrarea sistemelor se va realiza în fereastra de timp și bugetul convenit.

Avem o echipă de specialiști cu experiență în a proiecta, construi și susține sisteme pentru partenerii noștri. Inginerii noștri au abilitățile și cunoștințele necesare, garantate prin certificări, în a configura soluții optime, personalizate pentru orice aplicație. De la proiectare și documentare până la instalare, integrare, formare și service, echipa Aniva este pregătită pentru a fi partenerul pe care să vă puteți baza.

Nevoile tale, soluțiile noastre.

Suntem o companie creată de oameni care au avut o viziune diferită despre cum trebuie condus un business. Am avut o creștere rapidă, dar sănătoasă, numai datorită calitații serviciilor noastre. Echipa noastră este orientată spre a oferi clienților noștri cele mai bune soluții, indiferent că este vorba de un proiect de mică sau mare anvergură.

De ce ANIVA?

Profesioniști

Noi oferim sfaturi și idei, furnizam soluții creative, individuale, scalabile, care aduc valoare adăugată reală sistemelor realizate.

Experimentați

Diferiți

Flexibili