dekom aniva

În ultimii ani România a realizat o dezvoltare socială și economică rapidă și reforme importante. Odată cu aderarea la UE, acest proces este finalizat. Ca urmare, nu au existat obstacole în calea antreprenorilor de a exploata pe deplin oportunitățile din România. Prezența profesioniștilor olandezi în România și a profesioniștilor români în Olanda crește cu fiecare lună. Olanda este unul dintre cei mai proeminenți parteneri comerciali ai României și, în consecință, eco-sistemele dintre cele două țări încep să evolueze.

Pentru a îmbunătăți comunicarea între țări, mai multe companii au recurs la implementarea tehnologiei care permite colaborarea la distanță. Având soluția de video conferință ca principal motor, două companii de top din această arenă s-au găsit reciproc pentru a aborda provocările implicate în armonizarea sistemelor din România și Olanda. Rezultatul: un parteneriat între specialiștii în comunicarea vizuală, furnizând instalații unificate de echipamente de colaborare. DEKOM (Olanda) și Aniva (România) au o istorie de mulți ani în ceea ce privește capacitatea și cunoștințele celuilalt în implementările globale. În 2016, parteneriatul s-a formalizat, deoarece volumul colaborărilor a crescut constant. Deși companiile au propria lor identitate, multe asemănări se găsesc. În modul în care funcționează, abordarea gestionării portofoliului și modul uniform de abordare a instalațiilor complexe. Atunci când implementați o soluție de videoconferință atât în ​​București cât și în Amsterdam, este bine să vă puteți baza pe un set de reguli sincronizate. Acest lucru optimizează experiența utilizatorului și fiabilitatea soluției, menținând în același timp cel mai bun cost total posibil al proprietății de-a lungul anilor. Și, evident, în ambele locații o prezență locală de ingineri de service calificați.

Aniva și DEKOM au pus în practică o serie de proceduri care întăresc relația cu vânzătorii, furnizorii, inginerii și clienții, furnizând un singur punct de contact pentru conferințe video, zone de prezentare, săli de consiliu și locuri de muncă, compatibile cu comunicarea unificată.

Sincronizarea portofoliului

Aniva și DEKOM împărtășesc gânduri comune atunci când vine vorba de a pune calitatea în primul rând. În consecință, portofoliile sunt identice. Ambele companii au relații de lungă durată cu branduri de renume în domeniul lor de expertiză. Polycom, Cisco, Lifesize, StarLeaf și Yealink sunt brandurile principale pentru videoconferințe. Atât Aniva, cât și DEKOM au setul corect de calificări pentru a asigura livrarea și instalarea uniformă a echipamentului și a software-ului. În plus, Aniva și DEKOM sunt parteneri de service calificați pentru serviciul local. De fapt, prin acest tip de parteneriat, Aniva și DEKOM fac exact ceea ce visează acești vânzători: extinderea la nivel mondial, cu o prezență locală.

În zona instalărilor audio-vizuale, DEKOM și Aniva răspund nevoilor clienților oferind cele mai renumite branduri. Acestea includ, dar nu se limitează la, NEC, Samsung, Bosch, Christie, Extron, Crestron, AMX și Biamp.

Pentru client, contează cel mai mult că ambii furnizori pot oferi produsele și serviciile cu o certificare și recunoaștere corespunzătoare, garantând o operare fără probleme pe întreaga durată de viață a soluției.

Schimb de experiență

Aniva și DEKOM petrec o mare parte din timp făcând schimb de cunoștințe și aplică cele mai bune practici, obținute dintr-o vastă experiență, în mai multe sectoare de pe piață.

Service și mentenanță

Pentru organizațiile internaționale, simetria în materie de acord de service contează enorm. Nimic nu este mai frustrant decât să folosiți un anumit protocol și să aflați că lucrurile sunt complet diferite într-o altă țară. De aceea, Aniva și DEKOM ajustează protocoalele de service la cele mai simplificate versiuni pe care le poate dori un client. Efectuarea activității este la fel de ușor în Olanda, dar și în România, fără a se aplica abordări sau reguli diferite.

Referințe

Un număr important de clienți au avut experiența plăcută de a colabora atât cu Aniva, cât și cu DEKOM. Unii dintre acești clienți nu au avut mai niciodată intenția de a colabora cu alte companii și exact asta au avut în minte DEKOM și Aniva: o experiență sincronizată în funcție de instalațiile armonizate din diferite țări. În sectoarele publice, Aniva și DEKOM au lucrat împreună la proiecte de la NATO, Comisia Europeană, Banca Centrală Europeană și altele. În sectorul public, DEKOM și Aniva au creat camere de consiliu de vârf pentru Cisco și au oferit servicii de videoconferință pentru Șantierele navale Damen, Alewijnse Marine Technology și ING Bank, doar câteva exemple de companii cu sediul în Olanda și România.

Implementarea globală

În proiecte care se extind dincolo de granițele României și Olandei, atât Aniva, cât și DEKOM colaborează cu aceiași parteneri din întreaga lume. DEKOM, prezentă în Olanda, Germania (sediul central), Belgia, Franța, Spania, Elveția, Ucraina și Turcia, are o prezență locală în mai multe țări din Europa și este partenerul preferat al unui număr mare de actori internaționali. Cu peste 6.000 de clienți internaționali în peste 130 de țări, răspândirea globală este mai mult decât clară și nu există nicio provocare pentru extinderea în continuare a teritoriului.

Recunoașterea

Ambiția de a excela în tot ceea ce facem, este recunoscută pe scară largă prin certificările furnizorilor de top. Nu numai că parteneriatele sunt recunoscute prin diplome și cursuri completate, dar și prin numeroase premii de la acești furnizori, care recompensează atât Aniva cât și DEKOM  ca fiind reseller-ul preferat în regiunile lor. Aceasta este încă o confirmare a faptului că clientul face alegerea potrivită.