dcn_multimedia 1

Liderul pieței de peste 60 de ani, Bosch Security Systems anunță DCN multimedia, un sistem revoluționar de conferințe care utilizează arhitectura de rețele media OMNEO pe bază de IP și dispozitive de conferință cu ecran tactil ușor de utilizat pentru participanții care folosesc o versiune a sistemului de operare AndroidTM.

Bazându-se pe experiența sa de nivel mondial, Bosch oferă o gamă largă de soluții pentru toate tipurile de aplicații de întâlniri și conferințe. Compania își extinde acum portofoliul de succes cu introducerea sistemului de conferințe multimedia DCN. Acesta combină perfect conținutul audio, video, întâlnirile și tehnologia touch-screen cu dispozitive de conferință proiectate elegant și ergonomic. Ecranele touch-capacitive de înaltă rezoluție oferă utilizatorilor informațiile de care au nevoie literalmente la îndemână, permițând participanților să partajeze documente, să recupereze și să afișeze prezentări, precum și accesul la internet.

The DCN multimedia system features the excellent sound quality that has come to be associated with the Bosch name. Voices sound completely natural thanks to the innovative high-directive technology in the unobtrusive microphone, and due to the built-in, two-way loudspeaker system. Advanced audio settings allow for optimized room equalization, while integrated intelligent Acoustic Feedback Suppression supports higher volumes with maximum speech intelligibility.

Sistemul multimedia DCN oferă o calitate excelentă a sunetului care a devenit asociată cu numele Bosch. Vocile sună complet natural datorită tehnologiei inovatoare de înaltă direcție din microfonul discret și datorită sistemului încorporat de difuzoare cu două căi. Setările audio avansate permit o egalizare optimă a camerei, în timp ce suportarea inteligentă a feedback-ului acustic integrat acceptă volume mai mari, cu o inteligibilitate maximă a vorbirii.

“Cu ajutorul tehnologiei DCN, clienții noștri investesc într-o soluție cu adevărat existentă în viitor, care poate crește în funcție de necesitățile clienților noștri”, explică Murat Keskinkilinc, Product Marketing Manager Systems la Bosch Security Systems. “Utilizarea tehnologiilor standard și a tehnologiilor deschise, combinate cu capabilitățile multimedia pentru o experiență îmbunătățită a întâlnirilor, îl fac alegerea potrivită pentru ziua de azi și mâine”.

DCN multimedia se adresează în mod special consiliilor locale și regionale, precum și consiliilor de administrație și corporative. Sistemul a fost lansat la târgul Prolight + Sound din Frankfurt / Germania în aprilie 2015, înainte de lansarea sa în al treilea trimestru al anului 2015.