Aniva și Extron și-au upgradat parteneriatul pentru a oferi soluții mai competitive

De cele mai multe ori mai puțin înseamnă mai bun, în special când iei decizii în legătură cu cea mai potrivită tehnologie pentru sala ta de ședințe. În cazul acesta, cea mai bună tehnologie este de departe cea mai simplă, integrabilă și ușor de folosit. Dar multe săli de conferință sunt azi aglomerate de tehnologii inutile și cabluri în cantități industriale. Unele tehnologii sunt compatibile între ele, dar în majoritatea cazurilor nu, iar integrarea device-urilor personale, cum ar fi laptopul sau telefonul mobil este complicată, daca nu imposibilă. Ședințele pot fi uneori tensionate, iar un echipament care funcționeaza prost nu ajută deloc. Acest parteneriat îmbunătățit cu Extron vă aduce pe “masă” cele mai bune soluții actuale și vă va duce eficiența ședințelor la următorul nivel.

De ce Extron?

Extron oferă cele mai bune soluții integrate de pe piață la ora actuală, produsele lor sunt construite special ca să fie compatibile și ușor integrabile cu orice device extern. Cu peste 5000 de produse, pedigree-ul Extron vorbește de la sine și oferă o flexibilitate atât clienților cât și inginerilor în a alege cea mai bună soluție pentru orice situație.

După mai bine de 30 de ani în industria AV, Extron poate oferi soluții croite pentru orice instituție, de la cele de învățământ, corporații și până la instituții guvernamentale. Cu acest parteneriat vă putem facilita accesul la cele mai valoroase resurse atunci când trebuie să faceți o investiție în echipamente AV.