Aniva a semnat un parteneriat cu Grupul Dekom

Când ne-am întâlnit pentru prima dată cu reprezentanții Dekom ne-am gândit: “În sfârșit putem uni toate punctele”. În acel moment ne-au trecut prin minte toate ideile pe care le-am avut de-a lungul anilor, dar pe care nu am avut capacitatea de a le aplica, în principal, pentru că nu am avut un partener la fel de experimentat ca Dekom, care are resursele logistice la nivel internațional. Dekom activează în 7 țări din Europa, dar are parteneri din întreaga lume. Noi, ca o companie în expansiune, avem nevoie nu numai de un partener, ci și de un mentor. Avem un interes puternic în a avea acces la informațiile de ultimă oră în domeniul tehnologiei informației, atât la nivel local, cât și mondial, deoarece asta influențează în mod direct toate aspectele afacerii noastre.

Deci, ce lipsește din acest peisaj? Împreună cu Dekom … putem conecta toate punctele, pentru că împreună avem resursele necesare și posibilitatea de a ne crește vizibilitatea prin rețeaua lor. Dekom are resursele logistice pentru a ne oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Prin urmare, suntem bucuroși să anunțăm începutul unui parteneriat amplu și faptul că Aniva și Dekom lucrează împreună, pentru a oferi soluții mai bune, într-un timp mai scurt pentru toți clienții.

Despre Dekom – Dekom AG dispune de un portofoliu unic de soluții profesionale all-inclusive în domeniul tehnologiei informației și a conferințelor video. Compania are sediul principal în Hamburg și este una dintre cele recunoscute companii cu experiență certificată în domeniul AV din întreaga Europă (AMX, Avaya, Bosch, Cisco (Tandberg), Crestron, Extron, LifeSize, NEC, Panasonic, Polycom, VCON, RADVISION, Sennheiser, Sony etc., având filiale in Olanda, Belgia, Elveția, Spania, Franța și Ucraina. Vă rugăm să vizitați www.dekom.com pentru mai multe informații.