Petrom_ASE-Aniva-2

Academia de Studii Economice din București, liderului învățământului superior economic și de administratie publică din România, a fost mereu o instituție orientată spre inovație în cei peste 100 de ani de activitate. Așadar, în 2017, au sesizat utilitatea și necesitatea unui sistem audio-video modern, capabil să funcționeze la cele mai înalte standarde actuale pentru a desfășura cursuri, seminarii și alte activități educaționale. Echipamentele trebuiau să fie nu doar funcționale, dar mai ales să se îmbine perfect cu designul interior pentru a rezulta un spațiu prietenos și plăcut estetic.

OMV Petrom a sprijinit Academia de Studii Economice din București pentru modernizarea completă a amfiteatrului, ca parte dintr-un parteneriat extins dintre cele doua entităţi.

ANIVA a livrat un sistem AV integrat, fiabil și intuitiv care a îndeplinit cel mai important criteriu impus de Universitate: să permită trecerea la un nou stil de a învăța cu informația transmisă interactiv, transformând, astfel, modul de interacțiune actual dintre profesor și elev.

Sistemul

Petrom_ASE-Aniva-1

Sistemul combină cu succes un afișaj de mari dimensiuni, cu baza de 3.6 m și un proiector FHD Christie Digital, lider în industria proiecțiilor digitale (World Class Digital Projection & Display Technologies). Un sunet de o calitate deosebită nu s-a putut obține decât folosind incintele Fohhn AL 20 Linea și microfoanele Shure, care au fost încastrate în catedră pentru funcționalitate si aspect. Mai mult decât atât, profesorul va putea, cu ajutorul monitorului retractabil Element One, să previzualizeze informațiile înainte de a le proiecta, sau sa se folosească de laptopul personal pentru a transmite informația prin soluția arhitecturală de conectica încastrată în mobilier.

Comandă și control

ASE-Petrom-Aniva-2

Sistemul de comandă și control centralizat Extron, care are ca interfață pentru utilizator o tastatura integrată în catedra, gestionează comutarea surselor, controlul volumului și al proiecției. Adițional, întregul curs poate fi filmat și stocat, cu ajutorul camerei profesionale instalate în tavan.

ASE-Petrom-Aniva-3